به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «قاسم سلیمانی دشتکی» شامگاه (یکشنبه ۲۹ بهمن) در حاشیه پنجمین ستاد تنظیم بازار سال جدید خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: کمتر از یک ماه پنج جلسه تنظیم بازار را برگزار کردیم که اگر نیاز باشد جلسات را به طور مرتب افزایش خواهیم داد، علاوه بر جلسات رسمی که بنده حضور دارم کارگروه هایی متشکل از اتحادیه ها، صنوف، مسئولان کشتارگاه ها، دولتی ها از جمله تعزیرات و بازرسان صمت و اصناف جلسات روزانه داشته و تلاش بر تنظیم بازار به خصوص بازار مرغ را دارند.
استاندار خوزستان با اشاره به اينکه در جلسه امروز بحث کلی مرغداری ها میزان تولید، میزان تحویل به کشتارگاه ها و چگونگی تحویل مرغ مورد بررسی قرار گرفت تصریح کرد: مطابق بررسی ها متوسط روزانه ۲۰۰ تن مرغ کشتار در کشتارگاه ها داریم و مقرر شده که حدود ۷۵ تن از استان های معین بوشهر، لرستان و ایلام به سهمیه ما اضافه شود، همچنین حدود ۲۰ تا ۳۰ تن مرغ منجمد روزانه توزیع شود که جمع اینها به ۳۰۰ تن خواهد رسید.
وی اضافه کرد: خریداران خاص مثل شرکت ها و موسسات بزرگی که مصرف زیاد دارند جداگانه برای استان های معین حواله داده می شوند تا سهمیه اضافه را مستقیم از این استان ها خریداری کنند تا باقیمانده کشتار مرغ در کشتارگاه مستقیم به مصرف کنند برسد.
سلیمانی دشتکی با بیان اینکه در ارتباط با توزیع کارگروهی را مشخص کردیم که مستقیم نظارت داشته باشند تصریح کرد: این کارگروه نظارت دقیق بر کامیون ها، وانت ها و مجموعه وسایل حمل و نقل حمل مرغ دارند تا مشخص کنند که تحویل کدام مرغداری و یا موسسه داده می شود و دستگاه نظارتی دقیقا بر توزیع در آن مقصد نظارت کنند تا مرغ به دست مردم برسد.
وی با اشاره به کالاهای اساسی مانند شکر، برنج و روغن خوزستان بیان کرد: در این خصوص مشکل حاد استان های دیگر را نداریم و از نظر شکر و روغن به وفور در دسترس فروشندگان قرار دادیم؛ بحث دو نرخی بودن شکر بین کارگاه های مختلف شیرینی پزی و مصرف مردم مطرح بود که قرار بر پیگیری بیشتر آن شد.
استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه کسری روغن و شکر نداریم، عنوان کرد: در مورد برنج هم ذخایر استراتژیک خوبی داریم و اگر نیاز باشد از آن ها استفاده خواهیم کرد که البته بستگی به سازمان صمت دارد تا براساس نیاز بازار برای استفاده از آن ذخایر تقاضا دهد.
وی در پایان و در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری شبستان مبنی بر کمبود کالاهای اساسی (شکر و روغن) در خوزستان ابراز کرد: در این خصوص در جلسه به طور عمد از نمایندگان اصناف که عامل فروش هستند سوال پرسیدم و اجازه ندادم دولتی ها صحبتی کنند که گفتند شکر و روغن در بازار به وفور وجود دارد.
سلیمانی دشتکی یادآور شد: بیش از ۵۰۰ تن ذخیره شکر و روغن داریم که اگر نیاز باشد میتوانیم آنها را آزاد و مجدد به ذخایرمان اضافه کنیم.
نظر شما