«سید مجید ارجمند» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در جهرم، با اشاره به اینکه شمار مبتلایان به بیماری کرونا در شهرستان جهرم به ۱۵ هزار و ۹۸ نفر رسیده است، گفت: دورهمی های خانوادگی کانون پر خطر انتشار بیماری هستند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم با اشاره به آخرین وضعیت بیماری کرونا در شهرستان جهرم تا روز دوشنبه ۳۱ فروردین ماه، افزود: روند ابتلا به بیماری کرونا در شهرستان جهرم ادامه داشته به نحوی که روز گذشته ۹۵ نفر در این شهرستان به این بیماری مبتلا شده اند.
وی با اشاره به اینکه افراد مبتلا به کرونا پس از ویزیت توسط پزشکان و تحت نظارت آنها، ادامه درمان خود را در منزل و به صورت قرنطینه خانگی سپری می کنند، بیان کرد: در حال حاضر تعداد هزار و ۱۹۷ بیمار کرونایی در قرنطینه خانگی طول درمان خود را سپری می کنند.
ارجمند همچنین به آمار بیماران بهبود یافته نیز اشاره کرد و اظهار داشت: از بیش از به ۱۵ هزار بیمار شناسایی شده کرونایی در شهرستان جهرم تعداد ۱۳ هزار و ۶۶۹ نفر به بهودی کامل رسیده اند.
وی با اشاره به اینکه تا کنون تعداد ۴۳ هزار و ۱۷۷ نمونه از بیماران مشکوک به کرونا گرفته شده است، تصریح کرد: از این تعداد بیش از ۱۵ هزار مورد، مثبت اعلام شده است.
ارجمند به تعداد بیماران مشکوک و مثبت که اکنون در بخش کرونای بیمارستان پیمانیه شهرستان جهرم بستری هستند اشاره کرد و گفت: این بیماران ۸۸ نفر بوده که تحت مراقبت های ویژه درمانی قرار گرفته اند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم ادامه داد: از این تعداد بیمار بستری در بیمارستان پیمانیه، ۷۷ بیمار در بخش های عمومی و ۱۱ بیمار در بخش آی سی یو بستری هستند.
وی همچنین با اشاره به بیماران ترخیص و پذیرش شده بیمارستان جهرم نیز گفت: روز گذشته تعداد ۱۹ بیمار از بیمارستان ترخیص شده اما ۲۰ بیمار جدید در بخش کرونای این مرکز درمانی پذیرش شدند.
ارجمند به فوت ۲ بیمار جدید در روز گذشته اشاره کرد که یک خانم از شهرستان جهرم و یک خانم از شهرستان خفر بوده و با فوت این بیماران مجموع جان باختگان ناشی از کرونا در این ۲ شهرستان به ۱۸۷ نفر رسیده است.
وی همچنین با اشاره به اینکه تا كنون در ايران واكسن های «اسپوتنيک» و «سينوفارم چينی»، به گروه هايی كه در اولويت بوده اند زده شده است، گفت: در حال حاضر در كنار واكسن های ذكر شده واكسن استرازنكا در كشور وارد و مورد استفاده قرار گرفته است.
این مسئول بيان كرد: تمامی واكسن های توليد شده در جهان مورد تاييد سازمان بهداشت جهانی است و كارايی صد درصد در جلوگيری از مرگ ناشی از ويروس كرونا را دارند؛ همين طور اثر بخشی آنها در برابر كوويد۱۹ شديد هم بسيار بالا است.
به گفته وی سازمان بهداشت جهانی توصيه كرده است هر كدام از واكسن هايی كه تاييديه اضطراري دارند و به دستتان رسيد از آن استفاده كنيد.
ارجمند گفت: درباره واكسن استرازنكا نگرانی هايی وجود دارد، در حالی كه سازمان دارويی اتحاديه اروپا اثر بخشي واكسن «استرازنكا» در برابر كوويد ۱۹ نيز تاييد كرده و تاييديه اضطراری آن از سوی سازمان بهداشتی جهانی صادر شده است؛ در حال حاضر ۵۳ كشور جهان از آن برای واكسينه شدن شهروندان خود استفاده می كنند.
وی عنوان كرد: با توجه به ارائه گزارش هايی در مورد لخته شدن خون با واكسن «استرازنكا»، هنوز به طور دقيق اثبات نشده است كه لخته شدن خون از عوارض اين واكسن باشد؛ كشور هايی هم كه دستور عدم استفاده از آن را داده بودند، مجددا در حال استفاده از آن هستند.
ارجمند اظهار كرد: توصيه می شود با توجه به كارايی واكسن «استرازنكا» و محدود بودن منابع بدون هيچ نگرانی از اين واكسن استفاده كنيد.
نظر شما