به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، تشییع و خاکسپاری پدر رئیس دادگستری چاروسا و فرمانده سابق نیروی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد صبح امروز در حالی برگزار شد که جمعیت محدود شرکت کننده این مراسم به عنوان الگویی در مقابله با تجمعات کرونایی در سطح استان ماندگار شد.
حجتالاسلام «علی وحدانیفر» امام جمعه شهرستان کهگیلویه در یادداشتی آورده است:
مثل همیشه روحانی انقلابی، فاضل و قاضی جوان بخش چاروسا تماس گرفتند
تصورم بر این بود همچون بقیه موارد برای مباحث کاری یا طلبگی نکته ای دارند اما این بار با حزن در کلام بیان کردند که پدرم دار فانی را وداع گفتند و درخواست اقامه نماز میت را داشتند.
دقایقی بعد سردار بزرگوار جناب آقای انصاری تماس گرفتند و باز ابراز محبت درخواست اقامه نماز میت را داشتند.
بیماری کرونا و نگرانی از گسترش بیماری در تجمع مراسم در کلام هر دو بزرگوار مشهود بود بعد ازصحبت و مباحثه و مشورت و توقعی که از این عزیزان داشتم بنا بر اقامه نماز در روستای دره شیخان شد.
سحری ماه رمضان با گوش به نوای دعای سحر راهی منطقه دشمن زیاری شدیم در سکوت سحر با بانگ الله اکبر اذان صبح به قبرستان رسیدیم جمعیتی کمتر از ۱۰ نفر نماز جماعت صبح را اقامه کردیم و آماده اقامه نماز میت شدیم ارام آرام در سکوت و تاریکی سحر بر پیکر انسانی زحمت کش و دلداده اهل بیت علیهم السلام تکبیرهای نماز میت بلند شد.
زمزمه های «اللهم انا لا نعلم منه الا خیرا» در سکوت سحر به گوش میرسید و قطرههای اشک آرام از گونههای فرزندانش جاری گشت.
در هر تکبیری که سعی داشتم بلندتر بگویم صدای حزین و کم رمق فرزندانی که یک عمر خاطرات با پدر را به دل و جان سپرده بودند را احساس میکردم و این چنین نمازی غریبانه در عمر طلبگیام نخوانده بودم.
بعد از اتمام نماز فرزندان در تاریکی سحر تابوت را بلند کرده و همین تعداد کم «لا الله الا الله» گویان به سمت قبر رفتیم تلقین را شروع کردیم بغض گلوها ترکید و صدای ناله در بدرقه پدری مهربان و دلسوز بلند شد.
بعد از هقهق ناله گویا به خود نهیب میزدند که الان باید ذکر صلوات بر لب داشته باشند و با همان تعداد کم ذکرهای روحانی وعارفانه صلوات فضای قبرستان را عطر آگین کرد و من هنوز به این فکر میکردم که حاج آقا و سردار انصاری پاسخ خواهرانی که در تشیع پدر نبودند و دلتنگیهای آخرین ملاقات و پاسخ طایفه و اقارب را چه خواهند داد
بدرقه پدر به خانه ابدی در سکوت سحر و در غریبانهترین لحظات بدون اینکه دستی تسلای کمر شکستهشان باشد کار را سخت کرده بود اما این عزیزان به احترام جان انسانها برای عدم گسترش ویروس منحوس همه سختیها را تحمل کردند ولی احترام به انسانها و تلاش برای قطع این ویروس را مهم تر از حضور و تشیع چند هزار نفری دانستند.
آری اینجا بود به یاد این حکمت نورانی از نهج البلاغه افتادم امام علی علیه السلام در این کلام نورانى به طریقه آزمایش شخصیت انسانها اشاره میکند و مىفرماید: «در دگرگونى حالات گوهر مردان شناخته مى شود» (فِی تَقَلُّبِ الاَْحْوَالِ، عِلْمُ جَوَاهِرِ الرِّجَالِ).
یاد زمانی افتادم که قاضی انصاری حکم برای خاطیان و کسانی که بهداشت عمومی را رعایت نمی کردند صادر می کرد و خود امروز نشان داد عالمی است عامل و زمانی که سردار انصاری در موارد مختلف برای حفظ امنیت وجان و سلامت انسانها جان خود را به خطر انداختهاند.
اینجاست که باید همه تقدیر تجلیل و تشکر کنیم از خانواده مرحوم انصاری که اینچنن برای سلامتی مردم عزیزمان جامعه اسلامی مان سختی ها را تحمل کردند ولی صحت و سلامت جامعه برای انها در اولویت بود.
رضوان واسعه خداوند بر آن مرحوم سفر کرده و دعای سکنای در جنت نعیم را خواهیم داشت.
نظر شما