به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام «احمد مروی» در دیدار با نمایندگان معلمان و اساتید مدارس و دانشگاههای آستان قدس رضوی ضمن گرامیداشت روز معلم با بیان اینکه اهتمام اصلی بنده در آستان قدس رضوی کار فرهنگی است، عنوان کرد: در نخستین جلسهای که به منظور توفیق خدمت در آستان قدس خدمت رهبر معظم انقلاب رسیدم، تأکید ایشان بر کار فرهنگی بود لذا با توجه به امکانات و مقدورات اولویت نخست آستان قدس ابتدا عمق بخشی و گسترش فعالیتهای فرهنگی و سپس رسیدگی به احسان جویان و نیازمندان است.
تولیت آستان قدس رضوی به تعیین چشمانداز فعالیتهای آموزشی مراکز علمی آستان قدس پرداخت و عنوان کرد: هدف آستان قدس مدرسه داری در کنار بخشهای دولتی و غیرانتفاعی نیست، مراکز آموزشی این نهاد باید الگو برای مدارس و دانشگاههای کشور باشند و برای نظام مقدس اسلامی کادرسازی کنند.
وی بر اهمیت برخورداری از همت بلند برای کسب توفیقات تأکید و به دست اندرکاران عرصه آموزش و پرورش آستان قدس توصیه کرد: در امور آموزشی همت بلند و خواستههای بزرگ داشته باشید و برای رسیدن به اهداف متعالی با برنامهریزی عزم خویش را جزم کنید، باید اینگونه تصور کنیم که در کشور جز مراکز علمی و آموزشی آستان قدس هیچ مدرسه و دانشگاه دیگری وجود ندارد و تمام وظیفه کادرسازی برای کشور برعهده مراکز علمی و آموزشی آستان قدس است.
حجت الاسلام مروی تصریح کرد: نگاه در دانشگاهها و مدارس آستان قدس باید این باشد که وظیفه کادرسازی و تربیت مسئولان کشور از صدر تا ذیل را برعهده دارند، لذا باید فعالیتهای علمی، آموزشی و تربیتی در این تراز دنبال شود و آستان قدس نیز به میزان توان از مراکز علمی و آموزشی خود برای تقویت و فراهم آوردن بستر تحقق این مهم، حمایت میکند.
تولیت آستان قدس رضوی در بخش دیگری از سخنان خود به بیان چرایی تمرکز مراکز علمی و آموزشی آستان قدس در سازمان علمی و فرهنگی پرداخت و توضیح داد: تقویت همکاری، همپوشانی و هم افزایی بخشهای علمی و فرهنگی یکی از اصلیترین دلایل ایجاد سازمان علمی و فرهنگی در آستان قدس به عنوان حلقه وصل این مراکز، بوده است.
وی اضافه کرد: اولویت جذب در دانشگاههای امام رضا(ع) و علوم اسلامی رضوی باید فارغ التحصیلان مدارس امام رضا(ع) باشند و از سوی دیگر کادر علمی و آموزشی مدارس امام رضا(ع) باید توسط دانشگاههای علوم اسلامی رضوی و امام رضا(ع) تأمین شود.
حجت الاسلام مروی با تاکید بر توجه به کشورهای همسایه در تعاملات علمی و آموزشی، گفت: در فعالیتهای علمی و آموزشی باید به کشورهای همسایه خود نیز توجه داشته باشیم، این کشورهای بسیار حائز اهمیت هستند و نباید نسبت به مقاصد شوم آمریکا در افتتاح مراکز آموزشی و تلاش برای تغییر سبک زندگی و افکار جوانان این کشورها منفعل بود.
نظر شما