به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، دبیر کمیته حمایت و نظارت بر فعالیت های دینی و فرهنگی ستادعالی کانون های مساجد کشور شامگاه "15دی"در بازدید از کانون فرهنگی هنری نورالشهدا، کانون فرهنگی هنری شیفتگان حضرت مهدی(عج) و کانون فرهنگی و هنری دارالسلام به افزایش کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور از سال 84 تا کنون اشاره کرد و گفت: از سال 71 تا سال 84 تعداد دو هزار و 200 کانون فرهنگی هنری در مساجد کشور تاسیس و از سال 84 تا کنون بنا به دیدگاه مسجد محور دولت نهم، این کانون ها به 8هزار و 884 افزایش یافته است.
محمدعلی عظیمی در ادامه ویژگی کانون های فرهنگی را در کنار مسجد بودن آنها برشمرد و افزود: ظرفیت بسیار خوبی در کانون های فرهنگی هنری مساجد است که جوانان از فضای معنوی مسجد استفاده می کنند و در پناه خانه امن الهی فعالیت فرهنگی می کنند.
وی اذعان داشت: در حال حاضر 10 درصد از مساجد کشور دارای کانون فرهنگی هنری هستند که در برنامه پنجم توسعه حداقل 25 درصد مساجد کشور دارای کانون فرهنگی، هنری می شوند.
در ادامه این بازدیدها، حجت الاسلام و المسلمین معتمدی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد اصفهان به تعداد کانون های استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر استان اصفهان با دارا بودن هزار و 100 کانون بیشترین ظرفیت کانون های کشور یعنی یک هشتم آن را به خود اختصاص داده است.
وی، همچنین به اجرای طرح تلاوت نور در دو هزار و 500 مسجد استان اشاره کرد و اظهار داشت: در این طرح نمازگزاران بعد از نماز به قرائت یک یا دو صفحه از قرآن کریم خواهند پرداخت.
حجت الاسلام معتمدی، 750 کتابخانه مسجدی و 50 مرکز شکوفه های بهشت را از دیگر فعالیت های دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اصفهان دانست.
پایان پیام/
نظر شما