بهرام فاضلی زاد مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در کرمانشاه گفت: مطبوعات تاریخی به قدمت تاریخ انسان دارد و از زمانی که انسان فن نوشتن و خواندن و افهام و تفهیم را یاد گرفت، مطبوعات نیز پا به عرصه گیتی نهاد به طوری که قدیمی ترین مطبوعات و روزنامه ها به شکل ساده و ابتدایی به گذشته های بسیار دور، حدود دوهزار سال قبل برمی گردد .
وی خاطر نشان کرد: حمایت یارانهای، محتوای غنی و استقلال رسانه ها راسه نیاز اصلی مطبوعات است و ابتدا باید سقف آزادی بیان رسانهها بالا رود؛ با این اتفاق مهم، مخاطبان به آنها باز خواهند گشت؛ و دیگر اینکه کیفیت ارائه مطالب باید تغییر کند. کیفیت به معنی سختتر و پیچیده نوشتن نیست. مطبوعات باید به سمت عامه مردم بروند و ادبیات را سادهتر کنند. مطبوعاتی که ادبیات رسمی دارند، فقط افراد تحصیل کرده و اهل کتاب را جذب میکنند.
فاضلی زاد تصریح کرد: علاقه مندی مردم فرهیخته استان و روی آوری آنها به اشتغال در حوزه مطبوعات رضایت بخش است و تعداد نشریات محلی و سراسری فعال در استان و روزنامه نگاران و خبرنگاران آن نسبت به بسیاری از استان های کشور قابل توجه می باشد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه بابیان اینکه کار کردن در حوزه رسانه و خبر بسیار حساس و متفاوت است، گفت: خبرنگار در این جایگاه، همزمان به چندین شغل و حرفه مشغول به کار می باشد؛ خبرنگار معنی اشکهای مرد روستایی که محصولش دچار آفت شده را باید بفهمد تا بتواند پیام آنرا به گوش مسئولان برساند،باید طعم تلخ خنده بیمار سرطانی را لمس کند، اشک های زنان مستاصل راهروهای دادگستری را با تمام وجود درک کند، خبرنگار در همه بحرانها، سیل، زلزله، رانش، کرونا و غیره حضور دارد و با همه این مشکلات نامهربانیهای میبیند اما باز عشق به کار آنها را در این عرصه نگه داشته است.
وی گفت: به دلیل نقش رسانه ها در شکل گیری ادراکات و عقاید عمومی در مورد موضوعات مهم سیاسی و اجتماعی از همان آغاز به مطبوعات نام رکن چهارم را دادند. مطبوعات می توانند در طول زمان بر افکار عموم تاثیر گذاشته ان را شکل دهند از این رو این ابزار پر قدرت نقش به سزایی در افزایش اطلاعات و توسعه ی فرهنگ دارد.
نظر شما