به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اندیمشک، «فرحناز بیروموند» ظهر امروز (سه شنبه ۲۱ اردیبهشت) در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه اظهار کرد: سامانه «تصمیم» در جهت ایجاد سازش میان افراد خواهان طلاق و خدمترسانی از طریق مراکز مشاوره برای زوجین و پیشگیری از این معضل اجتماعی، از فروردینماه سال ۱۴۰۰ راهاندازی شده است که با بررسی اختلافات زوجین، زمینههای سازش و حفظ و انسجام خانواده را فراهم میسازد.
رئیس اداره بهزیستی اندیمشک با اشاره به افزایش تنش ناشی از اختلاف زوجین با مراجعه به دادگاه افزود: استفاده و دریافت خدمات مشاوره خانواده از طریق سامانه «تصمیم» و بهرهمندی از دانش کارشناسان متخصص، فرصتی برای حل اختلافات زوجین فراهم میکند تا با سازش کردن قبل از ورود به سیستم انتظامی و قضائی، از وقوع طلاق جلوگیری کنند.
وی اذعان کرد: علتهای مختلفی میتواند باعث طلاق شود که اختلافات خانوادگی، وضعیت بد اقتصادی و نداشتن مهارتهای زندگی و دانش کافی زوجین از جمله دلایل این امر به شمار میآیند.
بیروموند در خصوص توانمندسازی خانوادهها و پیشگیری از طلاق و عوارض ناشی از آن تصریح کرد: افراد متقاضی طلاق با ثبتنام در سایت zaman.behzisti.net میتوانند نوبت مشاوره دریافت کنند و بعد از آن با دادن اطلاعات اولیه به کارشناس ارزیاب بهزیستی، به مراکز مشاوره معرفی میشوند و در مرحله بعد با گذراندن جلسات مشاوره تخصصی در صورت سازش به خانواده بر میگردند ولی در صورت نیاز به طلاق افراد متقاضی، معرفی آنها به دفاتر پیشخوان قضائی جهت ادامه روند مراحل قانونی صورت میگیرد.
وی عنوان کرد: یکی از مزایای استفاده از این سامانه برای افراد نیازمند با توجه به شرایط مالی فرد، عدم پرداخت حق مشاوره و یا ارائه درصدی از تخفیف حق مشاوره است که به نوعی از یارانه بهزیستی برخوردار میشوند و به همین دليل انجام مشاوره و صرف زمان برای زوجین میتواند فرصتی برای بازگشت به زندگی باشد.
رئیس اداره بهزیستی اندیمشک با اشاره به اینکه بهزیستی چهار مرکز مشاوره فعال دارد بیان کرد: ارتقاء مهارتهای زندگی و حفظ انسجام خانوادههای در معرض طلاق و ایجاد زمینههای سازش ماندگار، از جمله اهداف این سامانه هستند که به راحتی در دسترس عموم قرار دارد.
وی ادامه داد: اطلاعرسانی به جامعه هدف، ارائه خدمات مشاورهای و مداخلات کاملا تخصصی و حمایتهای اجتماعی مهمترین راهکارها برای جلوگیری از فروپاشی یک زندگی هستند.
بیروموند اضافه کرد: سامانه «تصمیم» جهت نوبتدهی اینترنتی درخواست طلاق توافقی، طلاق یکطرفه به درخواست زوج و یا زوجه توسط سازمان بهزیستی کشور راهاندازی شده است.
وی یاد آور شد: تفاهمنامه آغاز فعالیت سامانه «تصمیم» صبح امروز با حضور رئیس دادگستری و دادستان اندیمشک به امضا رسید و به دفاتر قضائی رسما اعلام شد و همچنین اطلاعرسانی در سطح شهرستان توسط اداره بهزیستی صورت میگیرد.
نظر شما