نیازمند ۳۰ هزار تبلت دانش آموزی در مناطق محروم خوزستان هستیم

مودت از نیاز ۳۰ هزار دانش آموزان بی بضاعت مناطق محروم خوزستان به تبلت خبرداد و گفت: از ابتدای اپیدمی بیماری کووید ۱۹ تاکنون ۹ هزار تبلت میان دانش آموزان نیازمند و بی بضاعت استان توزیع شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه آزاد اروند، «کورش مودت» امروز (سه شنبه 21 اردیبهشت) در آئین تجلیل از معلمان نمونه آبادان و خهرمشهر که در سالن اجتماعات سازمان منطقه آزاد اروند برگزار شد، با گرامیداشت مقام شامخ معلم، با بیان اینکه معلمان در وضعیت جدید کرونایی، خلاقیت خود را بروز و اقدامات ارزشمندی را به مجموعه آموزش و پرورش ارائه دادند اظهار کرد: کرونا نشان داد که هیچ آموزشی نمی‌تواند جایگزین حضور در مدرسه باشد ولی فرهنگیان جهاد آموزشی را در این دوره ارائه کردند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان افزود: همکارانی که به دلیل نبود دسترسی دانش‌آموزان به وسایل الکترونیکی فاصله 50 تا 60 کیلومتر را در روستاهای دوردست برای آموزش دانش آموزان طی می‌کردند جای تقدیر دارند.

 

وی خلق سامانه شاد را یک اقدام بزرگ آموزشی خواند و تصریح کرد: تاکنون 33 میلیارد پیام و 12 میلیارد فایل در این سامانه بارگزاری شده است.

 

مودت اضافه کرد: بیش از 12 میلیون دانش آموز، 760 هزار معلم و 120 هزار مدیر در سطح کشور در این سامانه فعالیت دارند و این نشان از یک دستاورد مهم علمی است.

 

وی به توزیع تبلت های دانش آموزی در میان دانش آموزان مناطق کم برخوردار و بی بضاعت اشاره کرد و ادامه داد: تعدادی از تبلت‌های دانش‌آموزی توسط خیران و بخش دیگر توسط دستگاه‌های اجرایی تهیه و در مناطق محروم خوزستان توزیع شد.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان از نیاز 30 هزار دانش آموز نیازمند به تبلت خبر داد و بیان کرد: از ابتدای اپیدمی بیماری کووید 19 تاکنون 9 هزار تبلت میان دانش آموزان نیازمند و بی بضاعت مناطق محروم خوزستان توزیع شده است؛ 120 هزار دانش‌آموز در برخی از مناطق خوزستان به شبکه شاد دسترسی ندارند و برخی از آنها به صورت حضوری آموزش می‌بینند.

 

وی با اشاره به برگزاری امتحانات پایه های تحصیلی نهم و دوازدهم تصریح کرد: با توجه به اینکه نمرات پایه دوازدهم تاثیری مستقیم بر قبولی در کنکور دارد امتحانات پایه دوازدهم با رعایت شیوه نامه‌های ستاد ملی مدیریت کرونا برگزار می‌شود و امتحانات پایه نهم نیز به دلیل تاثیر در هدایت تحصیلی به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

 

مودت از تقسیم استان خوزستان به پنج قطب برای برگزاری امتحانات پایه های نهم و دوازدهم خبر داد و تاکید کرد: در هر قطب امتحانات زیرنظر یکی از معاونان اداره کل آموزش و پرورش استان نظارت خواهد شد؛ امتحانات پایه‌های نهم و دوازدهم در 40 منطقه آموزشی و با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برگزار می‌شود.

 

وی ابراز کرد: برای دانش‌آموزانی که بیماری خاص و زمینه‌ای دارند اتاق ایزوله در نظر گرفته شده و با تلاش همکاران امید است امتحانات با صحت و سلامت برگزار شود.

 

«حجت‌ الاسلام محمدجواد عادل پور» نیز در این آئین با بیان اینکه سند بنیادین آموزش و پرورش مساله بسیار مهمی است اظهار کرد: لازم است به ارتقای سطح علمی معلمان و ایجاد مشوق‌ها برای این قشر در منطقه آزاد توجه ویژه شود.

 

امام جمعه خرمشهر از مدیران و مسئولان منطقه آزاد اروند خواست تا این منطقه را به الگویی برای سرزمین اصلی تبدیل کنند و گفت: بر اساس آموزه‌های دینی رهبر معظم انقلاب در سند تحول بنیادین و در بیانیه گام دوم ماموریت‌ها را تعیین شد؛ ماموریت دوم تربیت نیروی انسان تراز جمهوری اسلامی برای رسیدن به اهداف نظام و استقلال به تمام معنی در ابعاد مختلف است.

 

وی بنای تمدن نوین اسلامی را از دیگر ماموریت های معلمین برشمرد و اذعان کرد: باید افرادی را تربیت کنیم که بتوانیم تمدین نوین اسلامی را بر اساس آموزه‌های دینی و مورد تاکید رهبر معظم انقلاب ایجاد کنیم.

 

حجت‌الاسلام عادل‌پور با اشاره به اینکه ماموریت نهایی تربیت افسران و سربازان برای زمینه سازی ظهور حضرت صاحب الزمان (عج) است یاد آور شد: خداوند، انبیا و ائمه، معلمان جامعه بودند و این خود نشان دهنده اهمیت، نقش و تاثیر معلم در جامعه است.

 

کد خبر 1055815

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha