انتخابات اثبات اعتماد ملی به نظام جمهوری اسلامی است

عابدینی گفت: انتخابات تقویت مردم سالاری دینی و اثبات اعتماد ملی به نظام جمهوری اسلامی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «حسن عابدینی» در نشست رسانه و افزایش مشارکت در انتخابات که شب گذشته (شنبه 25 اردیبهشت) به صورت مجازی برگزار شد، بیان کرد: انتخابات برای رسانه ها از جهات مختلف حائز اهمیت است، یک بحث اینکه انتخابات بیانگر رقابت یا تضاد 2 تفکر یا سلیقه و اندیشه است که نشان دهنده ارزش تضاد و درگیری در حوزه خبر است.

 

کارشناس و تحلیل گر مسائل سیاسی ادامه داد: نکته دیگر اینکه میزان مشارکت در انتخابات بسیار است و تعداد کسانی که مایل هستند مستقیم و غیرمستقیم در انتخابات شرکت کرده یا نتایج را مشاهده کنند بسیار بوده در نتیجه انتخابات ارزش فراگیری دارد.

 

وی عنوان کرد: انتخابات در کشورهای مختلف مخاطبان ملی، منطقه ای و بین المللی دارد بنابراین دارای ارزش مجاورت جغرافیایی است و از این حیث هم انتخابات مورد توجه رسانه ها است.

 

عابدینی اعلام کرد: بحث دیگر این است که تصمیم گیران و رهبران جامعه از دل صندوق های رأی بیرون می آیند بنابراین برای دست اندرکاران رسانه ها این موضوع با اهمیت است.

 

وی با اشاره به ویژگی های انتخابات در ایران توضیح داد: ایران در منطقه ای است که در آن انتخابات به معنای واقعی کلمه برگزار نمی شود به طوری که در کشورهای شمالی مرزهای ایران، قدرت از پدر به پسر منتقل می شود و در کشورهای جنوبی و جنوب حاشیه خلیج فارس وضع بدتر است و انتخاباتی در سعودی وجود ندارد و  طی ۸۰ سال گذشته یک پدر با ۶ پسر زمام قدرت را بر عهده داشتند و در امارات، عمان و قطر هم وضعیت به همین شکل است.

 

کارشناس و تحلیل گر مسائل سیاسی گفت: ایران هوادار مقاومت در مقابل هژمونی نظام سلطه است بنابراین برای دیگر کشورها مهم است رئیس قوه اجرایی ایران چه کسی هست؛ در ۳۰ سال گذشته سیاست ها در موضوعات بین المللی و داخلی متفاوت بوده و رئیس جمهور به خاطر قدرت فراوانی که در ایران دارد می تواند سیاست های کلان را تغییر دهد.

 

وی تأکید کرد: نتیجه انتخابات روی تحولات منطقه ای و بین المللی اثر دارد البته چون انتخابات در این دوره هم ریاست جمهوری و هم شوراها است سیاست های کلان کشور و سیاست های خرد کشور را در بر می گیرد.

 

عابدینی به نقش رسانه ها در انتخابات اشاره کرد و توضیح داد: رسانه باید بداند به انتخابات نگاه انتقال قدرت به صورت مسالمت آمیز داشته باشد، حرکت سیاسی انتخابات در چارچوب سیاست های نظام است، انتخابات تقویت مردم سالاری دینی و اثبات اعتماد ملی به نظام جمهوری اسلامی است و به همین دلیل در ۴۲ سال گذشته انتخابات در هیچ شرایطی به تعویق نیفتاده است و این امر اهمیت انتخابات را نشان می دهد بنابراین ما باید این مسائل را به افکار عمومی منتقل کنیم.

 

وی گفت: سه گروه رسانه روی انتخابات کار می کنند گروهی تلاش می کنند تصویرسازی دروغین از ایران برای افکار عمومی ارائه دهند مانند رویترز و شبکه های تلویزیونی خارج از کشور، گروه دومی رسانه هایی هستند که تصویر سازی دروغینی از جهان و کشورهای منطقه برای ایران ارائه می دهند که بسیاری از شبکه های تلویزیونی فارسی زبان در این چارچوب عمل می کنند و گروه دیگر تلاش می کنند تصویر دروغین از ایران برای ایران ارائه دهند که شبکه ای مانند بی بی سی فارسی اینگونه عمل می کند.

 

کارشناس و تحلیل گر مسائل سیاسی اظهار کرد: کشور ما ۸۰ میلیون جمعیت دارد و ۲۹۸ شبکه فارسی زبان ضد ایران و حکومت ایران برنامه پخش می کنند ولی کشورهای مانند چین با یک میلیارد جمعیت یک شبکه چینی زبان از طرف غربی ها برای آنها برنامه پخش نمی کند.

 

وی افزود: از شگردهایی که اینگونه رسانه ها استفاده می کنند تردیدافکنی در مورد نظارت و سلامت انتخابات بوده و دوقطبی های دروغین ساختن از دیگر کارهایی است که در دستور کار رسانه های علیه جمهوری اسلامی قرار دارد.

 

عابدینی اعلام کرد: رسانه ها باید انصاف و عدالت رسانه ای را تا حد ممکن رعایت کنند تا افکار عمومی خود موضوعات را قضاوت کنند.

 

وی اضافه کرد: یکسری رسانه های خارجی برنامه شان برای اصل انتخابات است به طوری که مخدوش کردن انتخابات، ایجاد شبهه در آزاد بودن انتخابات و انکار وجود مردم سالاری از جمله کارهایی است که انجام می دهند.

 

کارشناس و تحلیل گر مسائل سیاسی خاطر نشان کرد: رسانه ها نقش تعیین کننده ای در افزایش مشارکت در انتخابات دارند و می توانند افکار عمومی را متقاعد کنند برای حضور گسترده در انتخابات که ان شاالله مشارکت گسترده را داشته باشیم.

 

وی در ادامه به حوادث اخیر در فلسطین اشاره و بیان کرد: سردار سلیمانی حدود یک سال و نیم پیش به شهادت رسید و این اقدام تروریسی از سوی آمریکا صورت گرفت و انتظار داشتند با این اقدام مقاومت از هم فروپاشد یا فعالیتش کم شود و یا اینکه در حوزه تدافعی قرار گیرد.

 

عابدینی عنوان کرد: سردار سلیمانی در دی ماه شهید شدند و ما در اسفند ماه شاهد عملیات گسترده در سوریه بودیم که ۲ هزار کیلومتر از دست تروریست ها آزاد شد و در یمن هم انصارالله توانست به پیروزهای بزرگی دست یابد و در سوریه شاهد هستیم آرامشی ایجاد شده و پنجم خرداد ماه انتخابات ریاست جمهوی برگزار می شود.

 

وی تصریح کرد: در فلسطین اتفاقی افتاده که از سه جهت حائز اهمیت است یک مورد اینکه برای اولین بار است این سیل از موشک ها در سراسر سرزمین های اشغالی فرود آمده است و موشک به تلاویو برخورد می کند.

 

کارشناس و تحلیل گر مسائل سیاسی یادآور شد: غزه طی ۱۸ سال گذشته یا ۲ دهه گذشته محاصره بوده و نیروهای مقاومت در عین محاصره توانستند موشک تولید کنند و این امر یک اقدام افسانه ای و معجزه آسا است، بحث دیگر اراده نیروهای مقاومت است که گفتند تلاویو و حیفا را می زنیم و این کار را انجام دادند.

 

وی خاطر نشان کرد: تحولات منطقه به سمت و سوی گسترش اندیشه های ناب اسلام پیش می رود و بعد از جنگ رمضان شاهد پیامد ویژه ای در منطقه غرب آسیا و جهان خواهیم بود و بحران هویتی و سیاسی و بحران مشروعیت در سراسر سرزمین های اشغالی سایه افکنده است و انتخابات در ایران در روی حوزه مقاومت می تواند اثر تعیین کننده داشته باشد.

 

کد خبر 1056876

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha