اعتماد و مسئولیت اجتماعی را در جامعه ارتقا دهیم

فاضلی با تاکید بر لزوم تولید محتوا در فضای مجازی گفت: باید سطح اعتماد را در حوزه‌های مختلف جامعه ارتقا داده و از ابزارهای جدید جهت تقویت حس اعتماد بهره گیریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «فیروز فاضلی» امروز(دوشنبه، 27 اردیبهشت) در آیین اختتامیه پویش «اعتماد بیدار» با تبریک روز روابط عمومی وارتباطات گفت: روابط عمومی شغلی پرمشقت و حساس است که حوزه و گستره کاری بسیار وسیعی دارد.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با بیان اینکه همکاران روابط عمومی این اداره‌کل جوان، فعال و زحمتکش هستند افزود: روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بسیار موفق بوده و در رده بالای کشوری قرار دارد.

 

وی در ادامه با تاکید بر درک زمان آن را بهره‌گیری مناسب از فرصت‌ها دانست و اظهارداشت: فردی که فاقد درک زمان باشد در درک زبان و زندگی نیز مشکل پیدا کرده و ساکن خواهد بود درحالیکه درک زمان فرصتی جهت عجین شدن با فضای کنونی است و باید آن را غنیمت شمارد.

 

فاضلی با اشاره به شیوع کرونا که موجب توسعه فضای مجازی و بهره‌گیری از آن در حوزه‌های مختلف شد، تصریح کرد: فضای مجازی که زمانی مورد انتقاد بسیاری بود امروز وارد جریان زندگی شده و به ابزاری مطلوب برای بقا و توسعه تبدیل شده است.

 

وی ادامه داد: در دنیای کنونی زیرساخت‌های مباحثی چون فضای مجازی، دیجیتال، هوش مصنوعی و ...برای مردم نمایان شده و باید از این زیرساخت‌ها برای تولید محتوا بهره گرفت.

 

فاضلی با تاکید بر به‌روزرسانی مباحث و مطالب مختلف مطابق با شرایط جامعه، متذکر شد: باید از نظر محتوا نیز نو شویم و نکات و مطالب گذشته را بازخوانی کنیم که این مهم با بهره‌گیری از ابزار جدید امکانپذیر است.

 

وی با اشاره به شالوده هرمنوتیک که مشتمل بر دو بخش افق روزگار و افق انتظار است یادآور شد: افق انتظار موجب ماندگاری و عجین شدن بزرگانی چون حافظ و فردوسی با زندگی ما شده است. در واقع ما با اسطوره‌ها زندگی می‌کنیم و حرکات، رفتار و منش‌مان برگرفته از این اسطوره‌ها و استعاره‌های مفهومی زندگی است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با بیان اینکه اپیدمی کرونا موجب تغییر سبک زندگی و بسیاری از مفاهیم شده است، یکی از این مفاهیم را مرگ اعلام کرد و افزود: امروزه مرگ به واژه‌ای طبیعی و مقوله‌ای انسانی تبدیل و مرگ اندیشی جایگزین مرگ باوری شده است.

 

وی مرگ را پایان زندگی این جهانی و مرگ اندیشی را آغاز زندگی دانست و اظهارداشت: مرگ اندیشی در زندگی کرونایی توسعه یافته و موجب تغییر سبک زندگی و ترک خصلت‌هایی چون غیبت، دروغگویی و ریا شده است.

 

فاضلی همه این تغییرات را منوط به وجهه جهانشمول انسان دانست و با بیان اینکه تفاوت‌های جهان شمول انسانی در سه چیز است ابراز داشت: ادب و احترام، راستگویی و صداقت و معتمد بودن سه وجه این تفاوت‌ها است.

 

وی فرافکنی را علت عدم اعتماد انسان‌ها به یکدیگر دانست و تصریح کرد: باید سطح اعتماد را در حوزه‌های مختلف جامعه ارتقا دهیم.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با بیان اینکه تکیه همه مسئولان کشور باید به نیروی انسانی فهیم و فرهیخته باشد افزود: انسان اگر درست شود جهان اصلاح می شود و این در گرو توسعه و ارتقا اعتماد است.

 

وی ادامه داد: حلقه معتمد بودن بسیار مهم است و این اعتماد از درون خانواده شکل گرفته و به جامعه تسری می‌یابد. اگر اعتماد نباشد سرمایه اجتماعی هم وجود ندارد.

 

فاضلی با تاکید بر بهره‌گیری از ابزارهای جدید جهت تقویت حس اعتماد در جامعه خاطرنشان ساخت: باید از فضای مجازی جهت جلب اعتماد عمومی بهره گیریم و آن را در حوزه‌های مختلف گسترش دهیم تا بتوانیم مطلوب‌ها را بسازیم.

 

گفتنی است، در این نشست از برگزیدگان این پویش مردمی در دو محور بخش اعتماد نهادی و اعتماد بین فردی تقدیر شد.

کد خبر 1057431

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha