به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «حسن رحیم خانی» در جلسه شورای آموزش و پرورش که امروز (سه شنبه ۲۸ اردیبهشت) در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: آسیب های اجتماعی امروزه یک مسئله اساسی است که گریبانگیر اکثر جوامع است و شناخت این آسیب ها برای مدیریت و کنترل آن ضروری است.
سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان قزوین ادامه داد: خانواده موثرترین واحد در تربیت دانش اموزان است که اگر آسیب ببیند دانش آموزان می توانند بیشتر آسیب ببییند بنابراین این لازم است خانواده جدی گرفته شود.
وی توضیح داد: نخستین قدم در بحث نماد یا نظام مراقبت اجتماعی، تهیه نقشه خطرپذیری و غربالگری است که اگر انجام شود می توانیم سریع تر به مسائل برسیم و در سال تحصیلی جدید در سه بخش، خطراتی که دانش آموزان را تهدید می کند را بررسی کردیم.
رحیم خانی اعلام کرد: در حوزه فردی این خطرات شامل مصرف سیگار، مواد مخدر، خودزنی، خودکشی، پرخاشگری اعتیاد به فضای مجازی بوده، در بحث خطرات مربوط به مدرسه خرید و فروش مواد، درگیری با عوامل مدرسه، غیبت مکرر از مدرسه، اخراج و ترک تحصیل می شود.
وی تصریح کرد: در استان ۱۰ هزار دانش آموز در خطر مربوط به خطرات فردی، بیش از ۲۱ هزار نفر در خطرات مربوط به خانواده و یک هزار و ۷۰۰ نفر در خطرات مربوط به مدرسه قرار دارند.
سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان قزوین خاطر نشان کرد: دستاوردهای نماد در استان شامل کسب رتبه سوم کشوری در ارزیابی کشوری و حضور حداکثری دانش آموزان در کانون یاریگران زندگی و غیره بوده است.
وی با اشاره به خط ملی نماد و راه اندازی فوریت های روانی اجتماعی دانش آموزان گفت: خط ملی نماد ۱۵۷۰ اورژانس دانش آموزی به منظور سازماندهی و ساماندهی و ارائه خدمات به هنگام روانی و اجتماعی است و ما برای استقرار این خط تمهیدات مقدماتی داشتیم و جانمایی شده و هماهنگی با وزارت متبوع برای تأمین نیروی مورد نیاز شده زیرا قرار است هشت نیرو در این مکان مستقر شده و پاسخگوی مشکلات دانش آموزان، اولیا و فرهنگیان باشند.
رحیم خانی یادآور شد: ما ۳۸۵ میلیون تومان برای راه اندازی این خط نیاز داریم که ان شاالله در این خصوص مساعدت شود.
نظر شما