کانونی نوپا که پرچمدار کمک‌های مومنانه در منطقه هرندی شده است

کانون فرهنگی هنری مسجد الهادی(ع) طی عمر دوساله خود منشا خدمات بسیاری در سطح محله هرندی شامل شناسایی خانواده‌های نیازمند و کمک به تهیه بسته‌های ارزاق و لوازم التحریر برای نیازمندان تا برگزاری اجتماعات بزرگ انقلابی شده است.

خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد: مسجد الهادی (ع) (واقع در تهران، محله هرندی، نبش خیابان مشهدی حسن) به گفته حجت الاسلام والمسلمین نیک ملکی از کارشناسان مرکز رسیدگی به امور مساجد این منطقه از تهران، به واسطه تلاش مستمر اعضای پایگاه مقاومت بسیج و کانون فرهنگی هنری شهدای مسجد الهادی (ع) پرچمدار و پیشتاز خدمت رسانی به نیازمندان محله دروازه غار و هرندی شهر تهران است.

               

همکاری بچه های مسجد در راستی آزمایی نیازمندان

 

هر وقت قرار است کار خیر و کمک مومنانه و توزیع جهیزیه و غذای گرم میان نیازمندان صورت گیرد ابتدا اهالی مسجد الهادی (ع) با محوریت اعضای کانون فرهنگی هنری و بسیجی ها پا به میدان می گذارند و موجی از خدمت رسانی در سطح محله هرندی و مناطق شوش و مولوی ایجاد می کنند. به واسطه همین فعالیت های پیگرانه است که کمیته امداد امام خمینی (ره) شعبه مرکز نیکوکاری خود در محله هرندی را از میان هفت، هشت مسجد این محله، در مسجد الهادی (ع) راه اندازی کرد تا همین موضوع مُهری باشد بر پای گواهی نامه فعالیت جهادی اهالی این خانه خدا. این مرکز با زینت یافتن به آیه «إِنَّ رَحْمَتَ اللَّهِ قَرِيبٌ مِنَ الْمُحْسِنِينَ؛ البته رحمت خدا به نیکوکاران نزدیک است» (سوره اعراف، آیه 56) و با شماره ثبت 2962 در مسجد الهادی (ع) تاسیس شد. راستی آزمایی نیازمندانی که به این مرکز معرفی می شوند از نقاط همکاری کانون فرهنگی هنری مسجد الهادی (ع) با این مرکز است.

 

 

 

تاسیس مرکز نیکوکاری الهادی در کنار فعالیت های صندوق قرض الحسنه احسان و خیریه این مسجد سال ها است چراغ خدمت رسانی این خانه خدا را در سطح منطقه روشن نگه داشته است و در طی دوره شیوع کرونا به گفته حجت الاسلام والمسلمین محمد کارخانه، امام جماعت این مسجد با تلاش اعضای پایگاه بسیج و کانون فرهنگی هنری مسجد الهادی (ع)، بیش از چند هزار بسته ارزاق، هزاران پرس غذای گرم، بیش از صد مورد وام قرض الحسنه، چند ده هزار قرص نان صلواتی و کمک های درمانی به نیازمندان و بیماران کرونایی اهدا شد و این روند با تلاش تمام واحدهای این مسجد ادامه دارد.

به واسطه همین خدمات مستمر و فراوان است که شهرداری منطقه 12 همه ساله در کمک رسانی به مساجد، مسجد الهادی (ع) را جزو اولویت ها قرار می دهد، هرچند گستره خدمت رسانی اهالی این خانه خدا آنقدر زیاد است که کمک چند میلیونی شهرداری و سایر دستگاه ها چندان به چشم نمی آید. به واسطه همین تلاش ها است که اکنون بیش از هزار خانواده در محله هرندی به صورت ثابت و مقطعی از کمک های مومنانه مسجد الهادی (ع) بهره مند می شوند.

 

توزیع لوازم التحریر برای 400 دانش آموز بی بضاعت

 

 

 

 

حجت الاسلام والمسلمین کارخانه گفته بود که تهیه لوازم التحریر برای 400 دانش آموز بی بضاعت و تقدیر از 600 دانش آموز ممتاز و تدارک برنامه های آموزشی برای آنها بخشی از فعالیت های این مسجد با مشارکت ۳۰ مسجد منطقه هرندی در سال 1399 بوده است، ضمن اینکه با همکاری سازمان بهزیستی تعدادی از کودکان معلول را تحت پوشش قرار دادیم و از آنها حمایت مالی کردیم.

 

کانون فرهنگی هنری مسجد الهادی (ع) که در سال 1398 تاسیس شد در همین مدت کوتاه پایه گذار کارهای بزرگی از جمله برگزاری مسابقه بزرگ حفظ جزء سی ام قرآن کریم، اجتماع «غزه، نماد مقاومت»، طراحی تابلوی مقاومت در حیاط این مسجد و شناسایی خانواده های نیازمند شده است.

 

برگزاری کلاس های آموزش قرآن و احکام با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی

 

جلسات آموزش قرآن و احکام شرع و تبیین مسائل روز از برنامه های دیگر کانون فرهنگی هنری مسجد الهادی (ع) است که طبق مشاهده خبرنگار شبستان با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در شبستان این مسجد برگزار می شود. اجرای طرح تلاوت نور از جمله برنامه های بچه های این مسجد است.

 

کانون فرهنگی هنری مسجد الهادی (ع) با همکاری گروه جهادی گردان ۴۰۳ امام علی تیپ آل محمد (ص) و پایگاه بسیج این مسجد کار ضد عفونی کردن محله هرندی را در دوره شیوع کرونا مرتبا انجام داده و در همین راستا کار توزیع ماسک و محلول ضد عفونی کننده میان نمازگزاران این مسجد و خانواده های نیازمند تحت پوشش این خانه خدا و کسبه و ساکنان محله هرندی را همچنان انجام می دهد. اجرای طرح شهید سلیمانی نیز با همکاری کانون های فرهنگی هنری مساجد الاقصی و جوادالائمه (ع) و پایگاه های بسیج مساجد محله هرندی به صورت دقیق و خانه به خانه در این محله انجام شد.

 

الگوبرداری مساجد محله هرندی از کانون فرهنگی هنری مسجد الهادی(ع)

 

سخن آخر اینکه کانون فرهنگی هنری مسجد الهادی (ع) با وجود عمر کوتاه دو ساله اش توانسته زمینه ساز کارهای بزرگ در این مسجد و محله هرندی شود به طوری که به گفته حجت الاسلام والمسلمین غیاث الدین بهزاد قاسمی، امام جماعت مسجد الاقصی، اهالی این مسجد با مشاهده این حجم از خدمت رسانی بچه های مسجد الهادی (ع)، در سال 1399 تصمیم گرفتند کانون فرهنگی هنری الاقصی را راه اندازی کنند. بنابراین وقتی یک نهاد مسجدی به خوبی عمل می کند سایر مساجد از آن الگو می گیرند و این یکی دیگر از برکات کانون فرهنگی هنری مسجد الهادی (ع)  است.

کد خبر 1058844

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha