به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، اسماعیل موسوی، سخنگوی ستاد انتخابات کشور شب گذشته (شنبه اول خرداد) در بخش خبری ساعت 21 شبکه یک سیما با بیان این که فصل تبلیغات انتخابات یکی از دورههای بسیار مهم انتخابات است و اشاره به اینکه ظرفیتهای تبلیغاتی به صورت برابر در اختیار همه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری قرار میگیرد، گفت: تبلیغات در ایجاد شور و هیجان و آماده شدن برای روز انتخابات، تأثیر فراوان دارد.
موسوی با اشاره به شیوع بیماری کرونا و بیان این نکته که ستاد انتخابات کشور به ستاد ملی کرونا پیشنهاد کرد شیوه نامههای بهداشتی ویژه انتخابات را تدوین و تصویب کند که این اتفاق افتاد، گفت: بر اساس این شیوه نامهها و ظرفیتهای ایجاد شده، برای همه مراکز استانها و شهرهای بزرگ، امکانی فراهم شد تا نامزدهای انتخابات بتوانند تبلیغات داشته باشند.
وی با بیان اینکه در این شهرها امکاناتی مانند ورزشگاه ها، مدارس، دانشگاه و دیگر مراکز به صورت برابر و عادلانه در اختیار همه نامزدها قرار میگیرد، گفت: اینکار انجام می شود تا توانمندیهای خود را در دیدار با هواداران عرضه کنند.
سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره ضمانت اجرایی شیوه نامههای بهداشتی گفت: نظارت عالی این شیوه نامهها بر عهده وزارت بهداشت است، اما وزارت کشور و ستاد انتخابات بر اساس ساختار خود بر همه امور تبلیغات نامزدها نظارت لازم را خواهد داشت.
موسوی در ادامه با اشاره به تشکیل هیئتهای بازرسی در وزارت کشور، استانها و شهرستانها گفت: هرگونه تبلیغات پیش از آغاز تبلیغات رسمی به مرجع مربوط از جمله ستاد پیشگیری از تخلفات انتخاباتی که در قوه قضائیه شکل گرفته است و شورای نگهبان، انتقال داده خواهد شد. پس از آن که اسامی نامزدها به صورت رسمی اعلام و منتشر شد، فرصتهای تبلیغاتی نامزدها، ویژهتر رصد میشودو با تخلفات، برخوردهای لازم انجام خواهد شد.
نظر شما