وظیفه جامعه روحانیت در قبال تولید و پشتیبانی/ استفاده از کالای خارجی باید به یک ضد فرهنگ در جامعه تبدیل شود

حجت الاسلام ضیایی نیا با اشاره به اینکه استفاده از کالای خارجی باید به یک ضد فرهنگ در جامعه تبدیل شود گفت: روحانیت در مورد شعار سال دو وظیفه دارد یک وظیفه سیاسی اجتماعی نسبت به عموم مردم و جامعه و یک وظیفه ذاتی نسبت به تولید علم.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، تجربه نامگذاری سالیان اخیر توسط مقام‌معظم‌رهبری(مدظله‌العالی) مبتنی بر نگاه آسیب شناسانه ایشان نسبت به فرآیند توسعه و پیشرفت کشور، ناظر بر این واقعیت مهم است که برای کسب یک جایگاه برتر در عرصه‌های جهانی به ویژه در عرصه اقتصادی، حمایت از تولید دانش بنیان به معنای واقعی و به عنوان یک مطالبه و خواست ملی با پشتیبانی کامل حاکمیت و مردم و رفع موانع پیش رو در همه حوزه‌های مرتبط با تولید، مسیر رشد، پیشرفت و توسعه آتی کشور را هموارتر نموده و با شتاب بیشتری پله های رشد و ترقی ایران اسلامی پیموده خواهد شد و اقتصاد کشور را از وابستگی به نفت رها و در یک مسیر پایدار قرار خواهد داد.


لذا در این شرایط حساس کشور و جنگ اقتصادی مدعیان دروغین دموکراسی که در قالب تحریم‌های ظالمانه بر علیه ملت بزرگ ایران شکل گرفته است و تورم، بیکاری، گرانی و مشکلات معیشتی از دغدغه‌های اصلی جامعه محسوب می‌گردد ، اصلاح ساختار اقتصادی کشور با محوریت حمایت واقعی و نیل به شکوفایی در تولید ملی از ضروریات است که رهبری به درستی در قالب شعار سال 1400 تحت عنوان تولید، پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها تبیین و روشن نمودند.
در سال 1399 که سال جهش تولید نام گرفت حرکت‌های سازنده و اصلاحی، هم در حوزه قانون گذاری در مجلس شورای اسلامی با تشکیل ساختارها و تصویب قوانین حامی تولید و هم بخش اجرا و برنامه ریزی کشور در حمایت از تولید، منجر به شکل گیری زیربناها و الگوی جهش تولید در کشور شد و گفتمان حمایت از تولید را تقویت و نهادینه نمود که نشان از ریل‌گذاری صحیح دارد.


اما تا حصول نتیجه مطلوب و تحول و جهش معنی‌دار و شکوفایی واقعی به معنای برتری جهانی و نمود قابل درک آن در اقتصاد و معیشت مردم، نیازمند تداوم و پیمایش مسیر بر اساس تدابیر رهبری عزیز هستیم وبه فرموده ایشان امروز کشور برای کار، میدان وسیعی است. مدیران کارآمد اگر بیایند کار و تلاش کنند و نشاط به خرج دهند، میدان برای کار خیلی باز است و ما می‌توانیم بسیاری از مشکلات مادی جامعه را برطرف کنیم. که امید است سرلوحه برنامه های همه مسئولین کشور قرار گیرد.

 

بنابراین گزارش گزارش  حجت الاسلام سید محمدصادق ضیایی نیا، کارشناس مذهبی و استاد حوزه علمیه در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، با اشاره به چرایی انتخاب شعار سال از سوی مقام معظم رهبری و انطباق آن با آموزه های دینی و اسلامی و همچنین وظیفه روحانیون و علما در قبال آن گفت:  بنظر حقیر روحانیت در مورد شعار سال دو وظیفه دارد یک وظیفه سیاسی اجتماعی نسبت به عموم مردم و جامعه  و یک وظیفه ذاتی  یعنی نسبت به  تولید علم و دانش دینی که وظیفه ذاتی این قشر است.

 

رهبر معظم انقلاب بصیرت افزایی را یکی از وظایف اصلی روحانیون و طلاب می دانند ایشان در دیدار با طلاب می فرمایند: روحانیون باید آنجا که کمک لازم است آن را تشخیص دهند آنجا که دشمن به آن توجه پیدا کرده و هدف گرفته است آن را شناسایی کنند تا بتوانند نقش صحیح خود را در تداوم نظام ایفا کنند.

 

یکی  از کار های مهم روحانیون و وظایف آنها نسبت به شعارسال باید توصیه و تبلیغ استفاده مردم از کالا های ساخت کشور باشد روحانیون ابتدا باید از خود شروع کنند همانطور که می بینیم رهبر انقلاب بعنوان نمونه عرض می کنم فقط از پارچه ایرانی برای لباس خود استفاده می کنند.

 

وی افزود:  ما نیز باید تا جایی که امکان دارد و کالای داخلی وجود دارد نسبت به آن غیرت داشته باشیم غیرت یعنی غیر زدایی یعنی کالای خارجی را غیر بدانیم بعد همین غیرت نسبت به کالای داخلی را در اطرافیان و سپس جامعه بوجود بیاوریم.

 حجت الاسلام ضیایی نیا خاطرنشان کرد: استفاده از کالای خارجی باید به یک ضد فرهنگ در جامعه تبدیل شود.تمام کشور های توسعه یافته ای که می بینید این حس غیرت را در مردم کشورشان نسبت به تولیدات داخلی ایجاد کرده اند تا به توسعه رسیده اند وقتی تولید به حرکت در آمد جامعه هم پیشترفت می کند.

کد خبر 1059432

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha