خبرگزاری شبستان - البرز: اینکه جنگ را گنج نامیدند، اینکه هر مرتبه در گذرگاه تاریخ برگی از شکوه و عظمت شهداء بیان می شود مطلبی نیست که بتوان با بی تفاوتی از آن گذشت، به راستی باید دوران دفاع مقدس را همانند یک قاب تصویر روشن برای آگاهی بخشی و آگاهی افزایی در مقابل دیدگان قرار داد.
امروز سوم خرداد مصادف با سالروز آزادی خرمشهر است، روزی که میلیون های ایرانی از شنیدن خبر آزادی خونین شهر به خیابان ها ریختن و با گل و شیرینی به شکرانه این لطف و امداد الهی نشستند.
گردان شهید علی اصغر(ع) میزبان حضور رادمرد غیوری در سال های پیروزی خرمشهر بود؛ از منطقه ماهدشت کرج به عرصه دفاع از کیان انقلاب و نظام اسلامی ایران پرداخته بود و بار ندیدن مهمترین تعلقات دنیوی اش که ۲ فرزند بود را برای انقلاب بر دوش می کشید.
« شهید علی گروسی» متولد سال ۱۳۴۱ بود که با غم و رنج یتیمی و مسئولیت امرار و معاش خانواده پرورش یافت و شاید همین غم از او مردی ساخت با روحیه ای قوی و اراده ای عظیم که همواره در عرصه نبرد و دفاع مقدس حضور جانانه داشته باشد.
« همه ما باید فدای اسلام شویم»
این جمله « همه ما باید فدای اسلام شویم» همواره ذکر و ورد زبان آن شهید والامقام بود؛ آنچنان که وصیت نامه چند صفحه ای او نیز گویای این امر و توصیه است، توصیه ای برای نسل های پس از خودش و به راستی نطق شهداء پس از شهادتشان باز می شود و شهید گروسی نیز از این دسته شهداء است.
شهید علی گروسی پس از حضور در میادین مختلف دوران دفاع مقدس سرانجام در عملیات والفجر هشت در جزیزه ام الرصاص به مقام جانبازی رسید و در ۱۷ فروردین سال ۱۳۶۵ نیز به مقام والای شهادت دست یافت.
نظر شما