به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام والمسلمین«محمدباقر محمدی لائینی» امروز(3خرداد) در نخستین جلسه شورای سیاستگذاری کنگره بین المللی غدیر و نهج البلاغه ضمن شکرگذاری بهخاطر وجود نازنین حضرت علی(ع) امام اول شیعیان بیان کرد: امیدواریم برگزاری کنگره باشکوه با ملاقاتی سنگین شاهد حسن ختام درستی باشیم.
نماینده ولی فقیه در مازندران افزود: برگزاری برنامه بلندمدت و کوتاهمدت در قالب برگزاری کنگره و تجلیل شایسته در بعد فرهنگی و اجتماعی از ملزومات است، برای اولین بار این کنگره را در حاشیه رونمایی از ۴۰ سخن از آیت الله کوهستانی، در سطح ملی مطرح کردیم چرا که اینکه در راستای غدیر و نهج البلاغه در مازندران شاهد این کنگره باشیم زیبنده است.
حجت الاسلام محمدی لائینی تصریح کرد: همزمان با سالروز فتح خرمشهر شاهد رزمایش اقتدار بسیجیان بودیم، باید سوم خرداد را گرامی بداریم و خاطره فاتحان خرمشهر چه مجاهدان و چه شهدا را آویزه گوشمان قرار دهیم و بدانیم که پیام فتح خرمشهر این است که هر ناممکنی را میشود ممکن کرد.
وی عنوان کرد: نیروهای عراقی آنچنان سدهای ممکن و تاسیسات نظامی وارد خرمشهر کرده بودند که یک ارتش مدرن میتوانست جلویش را بگیرد، کسی باور نمیکرد خرمشهر فتح شود، سردار قاسم سلیمانی که آن زمان فرمانده تیپ ۴۱ ثارالله بود در نبردی نابرابر با لشکر ۵ عراق که جنگآورترین لشکر بود جنگید و این شهید والامقام یکی از خروجیهای خرمشهر و تربیتیافتگان عملیات است، ۶ سال در سوریه که همه می گفتن ناممکن است سوریه برگردد ولی او ناممکن را ممکن ساخت ،مسئله اشتغال و گرانی بسیار چیز ساده ای است راحت می شود حل کرد پس نباید این مسئله ممکن را ناممکن کنیم.
حجت الاسلام محمدی لائینی تاکید کرد: معمولا انسانها به پیشینه تاریخی خود مینازند و گرایشهای باستانگرایی دارند، اما اگر گذشته همراه با منطق نباشد از نظر ما درست نیست، ما میگوییم مازندران دیار علویان است، ولی فقط حرفش را میزنیم، این کنگرهها میتواند در جهت اثبات آن پیشینه درخشان گام موثری باشد و لازم است.
وی با اشاره به اینکه هنوز در ایران علی (ع) مظلوم است، ادامه داد: معاویه ۷۵ هزار منبر تشکیل میداد ۶۱ سال طول کشید امروز در ایران ۷۷ هزار مسجد داریم فقط یک سوم آن تریبون دائم دارد و از حضور ائمه جماعات برخوردار است، که درست نیست، در این زمینه باید گام اساسی برداریم.
حجت الاسلام محمدی لائینی گفت: وهابیت امروز در حال علیزدایی است به این صورت که از اسم علی خوشش نمیآید، ما هدفمان این است که برنامه بین وحدت و دانشگاه را گسترش بدهیم چرا که منجر به وحدت با آموزش و پرورش و ارگانهای دیگر فرهنگی است، همه باید برای این مسئله سنگ تمام بگذاریم، هم بهصورت شکلی و هم محتوایی در زمینه کنگره کار کرده و با تلفیق هنر و نهج البلاغه در سه سطح کودکان نوجوانان و جوانان باشد آن را به افراد بیاموزیم.
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه معرفت داشتن به ابعاد شخصیتی امام علی (ع) منوط به تدبر و تامل در موضوعات بنیادی کتاب انسان ساز نهج البلاغه است،تاکید کرد: ما باید هنر را با نهج البلاغه ترکیب کنیم، بنابراین تعامل با حوزه هنری هم لازم است، باید دردهای جامعه را ببینیم و به کنگرهها استمرار ببخشیم تا فقط در مباحث نظری خلاصه نشود، به دردهای کنونی و روز جامعه بپردازیم.
نظر شما