وزارت کشور منبع اصلی اعلام اسامی نامزدهای ریاست جمهوری/آغاز  رزمایش مشترک جنگ الکترونیک ارتش

وزارت کشور منبع اصلی اعلام اسامی نامزدهای ریاست جمهوری به رسانه‌ها، کارت زرد دوم مجلس در یک روز به وزیر علوم، آغاز رزمایش مشترک جنگ الکترونیک ارتش، امروز؛ ادامه مذاکرات کمیسیون مشترک برجام برخی از اخبار سیاسی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، وزارت کشور منبع اصلی اعلام اسامی نامزدهای ریاست جمهوری به رسانه‌ها، کارت زرد دوم مجلس در یک روز به وزیر علوم، آغاز  رزمایش مشترک جنگ الکترونیک ارتش، امروز؛ ادامه مذاکرات کمیسیون مشترک برجام از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در سه شنبه چهارم خرداد است.

وزارت کشور منبع اصلی اعلام اسامی نامزدهای ریاست جمهوری به رسانه‌ها

روح الله جمعه ای مشاور وزیر کشور در خصوص  روند اعلام اسامی نامزدهای تائید صلاحیت شده سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در توئیتی نوشت: برابر ماده ۶۰ قانون انتخابات ریاست جمهوری، اعلام اسامی نامزدهای ریاست جمهوری که توسط شورای نگهبان احراز صلاحیت شده اند به رسانه ها فقط به عهده وزارت کشور است.

وی در این توئیت تاکید کرد: هر گونه تخطی از قانون، تخلف مشهود انتخاباتی محسوب می شود.

ماده ۶۰ قانون انتخابات ریاست جمهوری تصریح می کند «وزارت کشور موظف است پس از وصول نظریه شورای نگهبان اسامی نامزدهای ریاست جمهوری را با استفاده از وسایل ارتباط جمعی ظرف مدت ۲ روز به اطلاع مردم سراسر کشور برساند.»

 

رزمایش مشترک جنگ الکترونیک ارتش از بامداد امروز آغاز شد

در رزمایش «سپر آسمان ۱۴۰۰» که کاربردی ترین تمرین مشترک حوزه جنگ الکترونیک ارتش در سال‌های اخیر است، یگان‌های واکنش سریع و سامانه های جنگال نیروهای زمینی، هوایی، پدافند و دریایی ارتش با محوریت منطقه عمومی اصفهان در گستره وسیعی از کشور با اجرای تاکتیک های آفندی و پدافندی در حوزه جنگ الکترونیک،  دستاوردها و توانمندی های خود در این حوزه حساس و راهبردی را مورد استفاده قرار می دهند.

در این رزمایش یگان های ارتش جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلف  اطلاعات سیگنالی در قالب یک رزم الکترونیک دوسویه کنترل شده، ماموریت های محوله را اجرا می‌کنند.

 

کارت زرد دوم مجلس در یک روز به وزیر علوم

در ادامه جلسه علنی امروز سه شنبه (4خرداد)مجلس شورای اسلامی سوال سید مصطفی میرسلیم از منصور غلامی در مورد اینکه از سرمایه عظیم علمی متشکل از هشتاد هزار عضو هیات علمی و بیش از سه و نیم میلیون دانشجو، چگونه برای ارایه پیشنهاد چاره جویی مشکلات کشور استفاده شده و چه دستاورد ملموسی برای جامعه داشته است؟ مطرح شد که بعد از پاسخ های وزیر نماینده سوال کننده اعلام کرد از پاسخ ها قانع نشده است و نیاز به رای مجلس است.

 

نمایندگان نیز با رای خود اعلام کردند که از پاسخ های غلامی قانع نشده اند.

 

سید مصطفی میرسلیم در توضیح سوال خود گفت: تعداد فارغ‌التحصیلان در ۴۲ سال گذشته قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست، چطور از این سرمایه عظیم که نزدیک به ۴۰ میلیون دانشجو و ۸۰ هزار عضو هیات علمی است استفاده شده است تا مسائلی که در کشور وجود دارد شناسایی شود و برای حل آن برنامه ریزی شود.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۳۰ درصد، تحصیل دانشگاهی را رها کرده‌اند، این نشان دهنده شکست از نظر سرمایه گذاری دولت برای آموزش عالی است. در واقع ما وقت و بودجه می‌گذاریم اما نتیجه مناسب نمی‌گیریم. چه تعداد از این فارغ التحصیلان به کشورهایی که رقیب ما هستند مهاجرت می‌کنند. در واقع ما نه تنها از سرمایه‌هایمان برای چاره‌جویی کشورمان نمی‌توانیم استفاده کنیم بلکه آنها را در اختیار رقبا می‌گذاریم که از ما جلو بیفتند.

 

آزادسازی خرمشهر از نظر معنوی، سیاسی، نظامی و دفاعی یک نقطه عطف بود

محمدباقر قالیباف در ابتدای جلسه علنی امروز سه شنبه (۴خرداد) مجلس شورای اسلامی با اشاره به سالروز سوم خرداد و آزادسازی خرمشهر گفت: این روز را به همه ملت ایران تبریک می‌گویم. بدون شک آزادسازی خرمشهر از نظر معنوی، سیاسی، نظامی و دفاعی یک نقطه عطف بود.

رئیس مجلس با اشاره به این  سخن  امام خمینی(ره) که  فرمودند “خرمشهر را خداوند را آزاد کرد.” اظهار داشت: این اوج اعتقاد به سنت و نصرت الهی برای رزمندگان مخلص بود. زمان آزادسازی و نحوه رفتار دنیا در اوج قدرت سیاسی و نظامی هم مهم است.

قالیباف همچنین با اشاره  به چهارم خرداد روز مقاومت و دزفول ،خاطر نشان کرد:  این روز و یاد شهدا و امام شهدا را گرامی نیز می‌داریم. دزفول در دوران دفاع مقدس بیش از ۳ هزار بار مورد حمله موشکی و حملات هوایی و توپ‌خانه‌ای قرار گرفت. این روز را به مردم دزفول تبریک می‌گویم.

 

امروز؛ ادامه مذاکرات کمیسیون مشترک برجام

نشست کمیسیون مشترک برجام امروز (سه شنبه 4 خرداد) در سطح معاونان و مدیران سیاسی وزارتحانه‌های امورخارجه‌ ایران و گروه ۱+۴ به صورت حضوری در وین از سر گرفته می شود.

 

بنابراین گزارش، انریکه مورا، معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا ریاست این جلسه را برعهده دارد و سید عباس عراقچی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران نیز رییس هیات ایرانی این نشست است.

 

شرکت کنندگان قرار است به رایزنی‌ها پیرامون بازگشت محتمل آمریکا به برجام و اطمینان از اجرای کامل و موثر این توافق ادامه دهند.

 

کد خبر 1059985

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha