به گزارش خبرگزاری شبستان، عبدالهادی فقهی زاده در آئین معرفی بوشهر بعنوان نخستین پایتخت قرآنی کشور گفت: قرآن موعظه الهی و برهان حق وحقیقت است که حیطههای اعتقادی را دربرمیگیرد و شفای دردهای درونی و معنوی است.
وی بیان کرد: موانع بزرگی در جلو ما قرار گرفته، غفلتهایی که حاصل شده و سنگهایی که در پیش پای ما نهاده شده بیشتر خودساخته و برداشتن آنها منوط به چنگ زدن به ریسمان الهی و کتابنامه بزرگ مصون از تحریف رب العالمین که در قرآن متجلی است.
فقهی زاده ادامه داد: قرآن کتاب هدایت و رحمت است که ما را به دوردستهای کمال میبرد و از خاکزارهای تاریک مادیت به سطحی برین بر مینشاند.
وی با بیان اینکه معاونت قرآن و عترت سال ۹۹ سه گانه پایتختهای دینی را در کشور طراحی کرد ،گفت: براین اساس کاشان بعنوان پایتخت نهج البلاغه، یزد پایتخت صحیفه سجادیه و بوشهر بعنوان نخستین پایتخت قرآن معرفی شده است.
فقهی زاده گفت: حوزههای گوناگونی از جمله علوم ظاهر، قرائت، حفظ، فهم، تفسیر و تدبر و به ویژه سطوح عمل و رفتار در طرح بوشهر نخستین پایتخت قرآنی کشور تعریف شده است.
وی ادامه داد: همچنین در کنار همه اینها پرداختن به هنرهای قرآنی و ابزارهای روزآمد از دیگر اولویتهایی است که امید میرود این انقطاع نسلی ترمیم شود.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: این فاصله مورد خواست رقیبان و مخالفان فرهنگی و آنهایی است که در صدها اتاق فکر نقشه میریزند که جوانان و نوجوانان ما را به بیراهه بکشانند و آنها را از احساس نیاز به قرآن دور کنند.
وی تاکید کرد: ما باید احساس نیاز به قرآن داشته باشیم تا قرآن را دوست بداریم و این کتاب مقدس را برسر گذاشته و در پیشگاه آن خدمات ارزشمندی ارائه شود.
فقهی زاده با تاکید براینکه اجرای موفق طرح بوشهر نخستین پایتخت قرآنی کشور میتواند بسیار موثر باشد گفت: همدلی و همکاری برادرانه و مشفقانه از جمله الزامهای اجرای موفق این طرح است.
وی ادامه داد: بسنده نکردن به حداقلها و نگرش به دوردستها بعنوان دومین الزامی است که باید مورد توجه قرار گیرد و در این مسیر داشتن همت عالی و گذشتن از نامها و نشانها که همگی موقت و زودگذر هستند و چشم دوختن به آرمانهای متعالی باید مورد توجه قرار گیرد واستفاده از ظرفیتها، شخصیتها و موسسه های مردمی در این راستا بعنوان سومین الزام در نخستین پایتخت قرآنی کشور مطرح است.
وی یادآورشد: تردید نیست در استان بوشهر مانند سایر نقاط کشور کسانی هستند که برای قرآن نفس میکشند و زندگی می کنند که باید این افراد را سازماندهی کرد تا در چشم انداز یکساله به نتیجه شیرین و دوست داشتی دست یابیم.
نظر شما