به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، «حسین کلانتری» امروز (۱۸ خرداد ماه) در نشست ستاد بازسازی شهر زلزله زده سی سخت، گفت: ۲۵ خردادماه جاری پایان زمان برای عقد قرارداد و تعیین تکلیف منازل زلزله زده سی سخت با بانک های عامل اعلام شده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه، ماموریت اصلی ما بازسازی منازل تخریب شده و تعمیر منازل آسیب دیده ناشی از زلزله در شهر سی سخت و روستاهای شهرستان دنا است، اظهار کرد: بازسازی مناطق زلزله زده تعریف خاص خود را دارد و خانه های تعمیری و بازسازی مشخص بوده و ما جوابگوی انتظارات غیرمنطقی نخواهیم بود.
وی ضمن تاکید بر اینکه همه تلاش ها باید براین باشد که تا پایان تیرماه ۱۴۰۰ این منازل آماده شوند، یادآور شد: تاکنون ۸۰ درصد زلزله زدگان با بانک های عامل استان برای دریافت تسهیلات عقد قرار بسته اند.
کلانتری تاکید کرد: صاحبان منازل تخریب شده برای بازسازی با بانک ها عقد قرارداد کنند و در غیر این صورت از نظر بانک های عامل انصراف تلقی می شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه به دلیل پیگیری صاحبان، کار بازسازی تعدادی از خانه ها تکمیل شده، تاکید کرد: همه شرایط آواربرداری، صدور پروانه، تامین مصالح، عقد قرارداد برای دریافت تسهیلات از بانک ها، کمک های بلاعوض و نظارت ناظرین فراهم شده و تنها نیاز به مشارکت جدی مردم دارد.
وی اظهار کرد: برای تسریع در اجرای برنامه های احداثی و تعمیراتی خانه های زلزله زده شهر سی سخت و روستاهای شهرستان دنا تا پایان تیرماه امسال، نیازمند مشارکت جدی مردم این منطقه هستیم.
کلانتری تصریح کرد: کار آوار برداری در روستاهای زلزله زده شهرستان دنا انجام گرفته و هم اکنون در حال انجام مراحل بعدی هستیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: از مجموع چهار هزار و ۸۸۰ پرونده، سه هزار و ۹۲۳ پرونده حدود ۸۰ درصد با بانک های عامل استان برای دریافت تسهیلات قرارداد بسته اند، یادآور شد: مشکل اصلی عدم مراجعه و پیگیری برخی از افراد به بانک های عامل است.
وی با اشاره به اینکه هزار و ۶۶۴ واحد کار تعمیرات آن انجام شده و یا در دست انجام است، گفت: از ۴۳۱ میلیارد تومان تعهد شده دولت در بازسازی و تعمیرات ناشی از زلزله سی سخت، ۲۷۰ میلیارد تومان تسهیلات و ۱۴۱ میلیارد تومان آن بلاعوض بوده که بیش از ۷۰ درصد آن تخصیص یافته است.
نظر شما