به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «علی قناویزچی» امروز چهارشنبه (۱۹ خرداد) در جمع خبرنگاران در خصوص عملکرد یک ساله اداره ساماندهی نظارت و کنترل فعالیت ها یکی از ادارات این اداره کل بیان کرد: این اداره با هدف ایجاد زیرساخت ها و فرایندهای لازم در راستای بهره برداری از فرصت ها و حل مسائل، شناسایی ظرفیت و فرصتها و مسائل فی مابین شهرداری و دستگاههای اجرایی ، تحلیل فرصت ها و مسائل فی ما بین و کنترل فرایندها، ارزیابی و اصلاح روند ایجاد شده است.
مدیرکل هماهنگی دستگاههای اجرایی شهرداری مشهد افزود: در قالب این اهداف، پیگیری ایجاد دستورالعمل ها، تفاهم نامه ها، کارگروه ها، سامانه، سایت و ...، شناسایی مسائل درونی و برون سازمانی، تدوین تفاهم نامه، شناسایی فرصت های درون و برون سازمانی، شناسایی موضوعات قابل بهره برداری، بایگانی تمامی منابع اطلاعاتی و تکمیل بانک های اطلاعاتی در دستور کار اداره ساماندهی قرار دارد.
وی تصریح کرد: در قالب ایجاد زیرساخت ها و فرایندهای لازم در راستای بهره برداری از فرصت ها و حل مسائل، پیگیری ایجاد دستورالعمل ها، تفاهم نامه ها، کارگروه ها، سامانه، سایت و ... ، 29 مورد، تولید محتوای زیرساختی و پشتیبانی در راستای توسعه زیرساخت ها 143 مورد و تدوین و بروز رسانی بانک تعاملات فیما بین شهرداری و دستگاه های اجرایی و سایر بانک های مورد نیاز 90 سازمان بوده است.
قناویزچی اظهار داشت: در جهت شناسایی ظرفیت و فرصتها و مسائل فی مابین شهرداری و دستگاههای اجرایی، مسائل، فرصت ها و موضوعات شناسایی شده درون و برون سازمانی به ترتیب 305، 67 و 19 مورد بوده است.
وی افزود: در قالب تحلیل فرصت ها و مسائل فی ما بین و کنترل فرایندها، 8 سازمان مورد تحلیل قرار گرفته، 53 پیشنهاد پروژه و اقدام قابل پیگیری ارائه شده است، سه کارگروه تحلیل اطلاعات و توسعه اقدامات بین بخشی و 10 کارگروه پیگیری و رفع موانع اجرایی برگزار شده است.
مدیرکل هماهنگی دستگاههای اجرایی شهرداری مشهد گفت: همچنین در قالب کنترل فرایندها، ارزیابی و اصلاح روند، ارزیابی بر اساس شاخص های ادارات 248 نفر ساعت، تحلیل خروجی ارزیابی های فردی و اداری و شناسایی نقاط قوت و ضعف جهت بهبود روندها 60 نفر ساعت، ارزیابی، آسیب شناسی و اصلاح روندها 220 نفر ساعت و تهیه و تدوین و بررسی گزارش ها 28 مورد بوده است.
قناویزچی اظهار داشت: در این اداره بانک مسائل و فرصت های سازمان های داخلی و خارجی در قالب کتاب معین شهر از طریق مکاتیه با 26 سازمان خارجی، بانک مصوبات حمایت از کسب وکار با 79 عنوان مصوبه در زمینه حمایت از کسب وکار و بانک تعاملات شهرداری با دستگاه های اجرایی، طراحی و تدوین شده است.
وی جامعه ذینفعان طراحی کتاب معین شهر را دستگاه های اجرایی، بخش خصوصی و مردم و جامعه محلی دانست و افزود: بانک مصوبات حمایت از کارآفرینی یکی دیگر از بانک های اطلاعاتی در کتاب معین است که با هدف معرفی ظرفیت های شهرداری جهت حمایت در حوزه تبلیغات و اطلاع رسانی، حمایت در زمینه اقساط و تسهیلات، حمایت در حوزه پشتیبانی و حمایت در زمینه آموزش و ترویج و حمایت در حوزه فضا و مکان طراحی شده است.
مدیرکل هماهنگی دستگاههای اجرایی شهرداری مشهد با اشاره به تفاهم نامه های همکاری این اداره با دستگاههای اجرایی گفت: این تفاهم نامه ها در راستای توسعه همکاری ها، جلوگیری از موازی کاری ها و تسهیل در امور مشترک بین شهرداری و دستگاههای اجرایی و در قالب تفاهم نامه های معین اقتصادی و توسعه تعاملات در بستر مدیریت هماهنگ با همکاری اداره تخصصی تدوین و پیگیری شده است.
وی بیان کرد: در اداره ساماندهی ایجاد سه کارگروه تحلیل اطلاعات و توسعه اقدامات بین بخشی، کارگروه پیگیری اقدامات و رفع موانع اجرایی و کارگروه ارزش آفرینی و توسعه ظرفیت های اشتغال پیگیری شده است که کارگروه اول هم راستا با ماموریت های اداره ساماندهی نظارت و کنترل فعالیت ها و پیگیری مطالبات مالی از دستگاه های اجرایی، با هدف بهره گیری از خرد جمعی تشکیل شده و به تحلیل شبکه ای اطلاعات بین بخشی، ظرفیت ها و فرصت ها و مسائل و تدوین دستور کار اجرایی در راستای کاهش هزینه ها و افزایش درآمدهای مدیریت شهری یا رفع معضلات می پردازد.
قناویزچی افزود: کارگروه دوم با هدف بهره گیری از تلاش جمعی در پیگیری فعالیت های بین بخشی و نتیجه گرا ایجاد گردیده است و کارگروه سوم در راستای هم اندیشی جهت همافزایی در ساختار داخلی شهرداری با رویکرد حمایت از اشتغال و همچنین بهره گیری از ظرفیت سایر دستگاه ها در توسعه اشتغال تشکیل گردیده است.
وی گفت: پیگیری ایجاد سایت اداره کل هماهنگی دستگاه های اجرایی، پیگیری ایجاد سامانه یکپارچه سازی تعاملات و هماهنگی دستگاه های اجرایی و پیگیری ساماندهی ادارات دولتی و نهاد های عمومی و تعریف بسته های جهت مولد سازی از جمله اقدامات پیش روی اداره ساماندهی می باشد.
وی با بیان اینکه سامانه یکپارچه سازی تعاملات و هماهنگی دستگاه های اجرایی، هدف آن بارگذاری تمامی مراودات فی مابین و مستندات مربوطه است؛ افزود: در جهت ساماندهی ادارات دولتی و نهاد های عمومی، شناسایی املاک دارای ظرفیت، شناسایی ادارات دولتی ، نهاد های عمومی املاک بزرگ مقیاس ، سرمایه گزار بخش خصوصی، ایجاد بسترهای سرمایه گذاری، شناسایی ظرفیت های بالقوه املاک در اختیار حوزه های مرتبط درون و برون سازمانی و تنظیم تفاهم نامه های چند جانبه و پیگیری اقدامات و فعالیت های چند بخشی مورد پیگیری است.
مدیرکل هماهنگی دستگاههای اجرایی شهرداری مشهد بیان کرد: از مهمترین ویژگی های سامانه یکپارچه سازی تعاملات با دستگاههای اجرایی تحت وب بودن و قابلیت دسترسی به سامانه توسط کاربران مربوطه از تمامی نقاط، اتصال به سامانه های اطلاعاتی موجود در شهرداری جهت هم راستاسازی اطلاعات، گزارش شرح وظایف سازمانی و اطلاعات مدیران و ... می باشد.
نظر شما