به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام «سید مصطفی مجیدی» به مناسبت روز بزرگداشت امامزادگان و بقاع متبرکه بیان کرد: یکی از تکالیف قانونی و اساسی مجموعه اوقاف و امور خیریه، مدیریت اماکن مذهبی و بقاع متبرکه در شئون مختلف نظیر عمرانی، مدیریتی، فرهنگی و اجتماعی است و قطع یقین اداره اوقاف و امور خیریه به دنبال این است که در بقاع متبرکه در همه شئون، اتفاقات روبه رشدی رخ دهد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین ادامه داد: ما در بقاع متبرکه استان قزوین طرح های جامع در حوزه عمرانی و توسعه فضاهای فیزیکی داریم، به طوری که 263 بقعه متبرکه در استان وجود دارد که این بقاع دارای طرح جامع عمرانی هستند و کارهای خوب عمرانی در این بقاع در حال اجراست.
وی عنوان کرد: یکی از اقدامات شاخص در حوزه طرح های عمرانی، اجرای طرح جامع امامزاده حسین است که در این بقعه متبرکه طرح مرمت ویژه ای از چند ماه گذشته آغاز شده و ایجاد سرداب جدید، مرمت گنبد، پشت بام و دیواره های بقعه صورت می گیرد.
حجت الاسلام مجیدی اعلام کرد: در بقاع متبرکه دیگر نظیر چهارانبیاء، امامزاده اسماعیل و امامزاده علی (ع) در شهر قزوین و یا امامزاده سید علی آقا شارینی در تاکستان هم این طرح های جامع عمرانی در حال اجراست و به تناوب در همه بقاع متبرکه متناسب با طرح جامع تهیه شده کارهای عمرانی صورت می گیرد.
وی تصریح کرد: حمایت از ساخت و سازها و توسعه فضاهای فیزیکی بقاع متبرکه به همت مردم است که این کار در قالب نذورات و یا کمک های مستقیم برای فعالیت عمرانی صورت گرفته و مردم همیشه کنار بقاع متبرکه و مجموعه اوقاف بوده اند و مساعدت کرده اند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین تأکید کرد: امروز در کنار فعالیت عمرانی و فرهنگی، فعالیت های اجتماعی پررنگی در بقاع متبرکه آغاز کردیم و در همه حوزه ها مردم می توانند در کنار بقاع متبرکه باشند.
وی خاطر نشان کرد: اگر در کنار فعالیت عمرانی، در حوزه های فرهنگی و اجتماعی هم فعالیت داریم اعتقادمان این است ذریه اهل بیت (ع) در دوران حیات و زندگی مورد توجه و مراجعه مردم بوده اند و امروز هم مردم همین توقع را از فضاهای مذهبی دارند و بنده و همکارانم تکلیفی جز این نداریم که خواسته های به حق مردم در حوزه های اجتماعی را از این طریق پاسخگو باشیم.
نظر شما