«سید علی اصغر رضائی طالشی»، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: هدف این نهاد توانمندسازی و کمک به ایجاد درآمد ثابت و پایدار برای خانوادههای تحت حمایت است و در این راستا بیش از شش هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی برای محرومین و نیازمندان ایجاد شد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد مازندران با بیان اینکه مبلغ اعتبارات اشتغال مطابق بودجه مصوب ۱۹۶ میلیارد تومان از سرفصل های بند(ب) تبصره ۱۶، اعتبار روستایی، اعتبارات امدادی و... بوده است، افزود: سال گذشته مبلغ ۲۱۰ میلیارد تومان در استان برای ایجاد مشاغل خرد مددجویان جذب شده است، که معادل ۱۰۷ درصد اعتبار ابلاغی است.
وی تصریح کرد: این اعتبارات در مشاغلی نظیر باغداری، کشاورزی، دامداری، بوم گردی، ایجاد کارگاههای کوچک خانگی، فروشگاه های سطح شهر، حمل و نقل و غیره هزینه شده است.
رضایی طالشی با اشاره به اینکه طرحهای اشتغال مددجویان طی سال گذشته به لحاظ تعداد فرصت های شغلی نسبت به سال ۹۸ با رشد مواجه بوده است، بیان داشت: اعتبارات اشتغال توانست در ایجاد فرصتهای شغلی و فراهم کردن شرایط اقتصادی بهتر گام های بسیار مفید و ارزنده ای بردارد.
وی ابراز امیدواری کرد :در سالجاری نیز حدود 375 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است که این حرکت ارزشمند ادامه داشته و باعث رونق مشاغل خرد و کسب و کارهای مددجویان شود.
رضایی طالشی با اشاره به شرایط اقتصادی در زمان شیوع کرونا و تعطیلی واحدهای صنفی در برخی از روزهای سال گذشته گفت: باوجود شرایط کرونا و مشکلات فراوان اقتصادی ،با تلاش و کوشش امدادگران و همکاری و همیاری بانک های عامل و سازمانهای مرتبط با امر اشتغال توانستیم بیش از ظرفیت ابلاغ شده نسبت به ایجاد مشاغل خرد و پایداری آن اقدام کنیم.
نظر شما