حمیدرضا ستاری، رییس باغ ارم دانشگاه شیراز در حاشیه بازدید از نمایشگاه سنگ و گوهرهای دریایی به خبرنگار شبستان گفت: با برنامهریزی هدفمند و صحیح میتوانیم گامی موثر در تجارت سنگ و گوهرهای دریایی در سطح جهان برداریم و از داشتههایمان در مسیر جدید اقتصادی، استفاده مطلوب کنیم.
وی در رابطه با باغ ارم افزود: مساحت این باغ زیبا که همه شیرازیها به آن علاقه خاصی دارند، بالغ بر 12 هزار و 500 مترمربع است و 450 گونه گیاهی که هر کدام درنوع خود بینظیر محسوب میشود، در آن وجود دارد.
رییس باغ ارم دانشگاه شیراز بیان کرد: این موزه با هدف احیای گونههای گیاهی و نیز زمینهسازی برای کارآفرینی و اشتغالزایی در کشور راهاندازی و افتتاح شده است.
ستاری اظهارداشت: باغ ارم دارای عمارتی سه طبقه و زیبا به سبک قاجاریه است، این بنا از نظر معماری، نقاشی، حجاری، کاشیکاری و گچبری از شاهکارهای زمان قاجاریه محسوب میشود.
وی تصریح کرد: اداره و مدیریت باغ ارم در سال 1342 به دانشگاه شیراز واگذار و در سال 1359 به باغ گیاه شناسی مبدل شد، سال 1387 نیز با اخذ مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بهعنوان مرکز تحقیقات گیاهشناسی به فعالیت خود ادامه داد.
رییس باغ ارم با اشاره به اینکه این باغ با قدمتی 900 ساله بهعنوان یکی از آثار مهم استان فارس و شهر شیراز امسال در فهرست آثار جهانی قرار گرفت و هماینک بهعنوان باغگیاهشناسی، در مسیر توسعه علم در اختیار دانشگاه شیراز است، ابراز داشت: این باغ توسط محمدقلیخان ایلخانی قشقایی ساخته شده و پسر میرزاحسنعلیخان ملقب به نصیرالملک آن را درسال 1315 هجری قمری بهصورت کنونی در آورده است.
پایان پیام/
نظر شما