به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، جمشید فرحبخش، مدیرکل نوسازی مدارس خوزستان، در نشست خبری با اصحاب رسانه های استان، ضمن تبریک فرارسیدن میلاد پیامبراکرم(ص)، امام جعفرصادق(ع) و ایام الله دهه فجر، گفت: از میان 83 پروژه مدرسه سازی در دهه فجر، 45 پروژه مربوط به هنرستان فنی حرفه ای است که در میان استان های کشورامری بی نظیر است، در مهر امسال نیز به طور همزمان در یک روز 14هنرستان و 33 مدرسه شبانه روزی برای مناطق روستا افتتاح کردیم.
وی با اشاره به اینکه طی سه سفر هیئت دولت به خوزستان 528 پروژه مربوط به نوسازی مدارس مصوب شد، افزود: پروژه های مربوط به این سازمان در سفر اول 218 پروژه، سفر دوم 285 و در سفر سوم 25 پروژه بودند که مصوبات سفرهای اول و دوم به طور کامل و بیش از 70 درصد پروژه هیا سفر سوم اجرایی شده اند.
وی ساخت و ساز مدارس احداثی، تخریبی و بازسازی مدارسی که نیاز به مقاوم سازی دارند از جمله وظایف این اداره کل است، تصریح کرد: این اداره کل در حال حاضر 613 پروژه در قالب سه هزار و 445 کلاس درس در دست دارد که در ایام دهه فجر مورد بهره برداری قرار می گیرند.
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس خوزستان، یادآور شد: در ارزیابی که در سال 89 انجام شده، از میان کل دستگاه های اجرایی کشور وزارت آموزش و پرورش از نظر ساخت و ساز و این اداره کل از میان ادارات کل نوسازی کشور رتبه نخست راداراست.
وی اضافه کرد: مدارسی که در خوزستان ساخته شده هم از لحاظ نماسازی، کیفیت، علم و فن روز تمام آیین نامه های فنی را رعایت کرده و در هیچ جای استان حتی در دورترین نقاط روستایی، بخش ها و قسمت های عشایری از لحاظ کیفی با هم فرقی ندارند و همه نقشه های آنها تقریباً یکی است و در این زمینه کلیه پروژه ها به تمام امکانات سرمایشی و گرمایشی، سالن های ورزشی، نمازخانه، آزمایشگاه در مقاطع راهنمایی و دبیرستان و... مجهز هستند.
وی با بیان اینکه استان خوزستان هم از لحاظ اعتبارات و هم از لحاظ پروژه هایی که در حال ساخت دارد اول است، عنوان کرد: این اعتبارات در سال 90 معادل 155 میلیارد تومان بوده و چندین سال است که نوسازی مدارس بیشترین پروژه ها راتحویل داده و میانگین سال 90 به طور متوسط تحویل روزی یک مدرسه 5 کلاسه آموزش و پرورش می باشد.
فرحبخش، به احداث و تحویل فضاهای آموزشی در مهرماه سال جاری اشاره کرد و ادامه داد: در مهر امسال 203 پروژه با یک هزار و200 کلاس درس و اعتباری معادل 100 میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد.
در ادامه، سید محمود میر، معاون مشارکت های مردمی و نهادها اداره کل نوسازی مدارس خوزستان، بیان داشت: کار خیر سال هاست در باور مردم ایران با اعتقادات دینی و اسلامی ریشه دوانده و این باعث شده تا نهادهای زیادی درست شوند، از این رو از سال 1378این نهادها شکل سیستماتیک و سازماندهی شده ای به خود گرفتند و جشنواره های بسیار خوبی در کشور و استان تا سال 90 که 13 جشنواره برگزار شده خدمات مطلوب و خوبی برای دولت و به خصوص آموزش و پرورش داشته است.
وی با بیان اینکه این استان بیش از 41 مجمع خیرین مدرسه ساز بسیار فعال دارد و در اغلب شهرها مجامع خیرین مختص بانوان تشکیل شده است، ابراز کرد: این استان به لحاظ جذب کمک های مردمی در کشور رتبه اول را داراست و گاهی بعد از تهران دوم است و این افتخاری بسیار خوب و بزرگی برای ماست و باید آن را حفظ کنیم و در این راستا مطبوعات و رسانه ها می توانند در بحث گسترش فرهنگ مدرسه سازی به ما کمک کنند.
وی اذعان داشت: اسفند سال جاری چهاردهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز در شهرستان ها و 27 اردیبهشت سال 91جشنواره استانی برگزار می شود و خبرنگاران و اصحاب رسانه می توانند 27 جشنواره شهرستانی را پوشش خبری دهند تا مدرسه سازی در جامعه گسترش و ترویج یابد.
همچنین، زیبا صالح پور، رئیس مجمع بانوان خیرین مدرسه ساز خوزستان، با بیان اینکه خوزستان در چند سال اخیر مقام برتر خیرین کشور را از آن خود کرده است، توضیح داد: مردم خوزستان از حیث میزان تعهدات خیرین و بذل مال یکی از اوصاف نیک انسانی می باشد که رتبه اول را کسب کرده است.
وی با اشاره به نقش بسیار مهم بانوان در میزان تعهدات خیرین بانوان، بیان کرد: ما مفتخریم که اواخر اسفند شاهد مشارکت گسترده و خوب بانوان استان در این جشنواره باشیم و مدعی هستیم که خوزستان تنها استانی است که علاوه بر جشنواره بانوان در شهرها شاهد جشنواره استانی با خروجی مطلوبی می باشد.
پایان پیام/
نظر شما