به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مازندران، «ولی الله نادعلیزاده» عصر امروز چهارشنبه ( 2 تیر) در گردهمایی منتخبین فهما کشور که با حضور حجت الاسلام والمسلمین«حبیب رضا ارزانی» رئیس ستاد فهمای کشور به میزبانی مازندران در اردوگاه شهدای خرماکلا برگزار شد، اظهار کرد: سال 73 کار فرهنگی را در مسجد شروع و سال 75 مجوز کانون را گرفتیم و در اتاقی در مسجد شروع به فعالیت کردیم و ساختار فرهنگی فراوانی انجام شد و ایجاد این اردوگاه یکی از کارهای مهم ما در این بخش بود.
مدیرمسئول کانون فرهنگی هنری شهید «علی گرائیلی» روستای خرماکلا شهرستان قائم شهر افزود: کارهای بزرگی در طول سال های مختلف انجام شد که در همه این موارد سرمایه نیروی انسانی مهمترین اولویت ما بود که هزینه کردیم و وقت گذاشتیم.
وی خاطر نشان کرد: استفاده از توان نیروهای انسانی در رده های مختلف سنی از مهمترین اولویت های ما در روستای خرماکلا بود که باید تقویت نیروی انسانی در دستور اصلی همگان باشد.
نادعلیزاده با بیان اینکه در راستای اجرای طرح«هرخانه یک گلخانه» روستای خرماکلا روستای لیموترش ایران شد، گفت: 260 واحد هزارمتری تولید لیموترش در این روستا با هدف اشتغال زایی در دستور کار قرار گرفته است و تلاش داریم تا توسعه اقتصادی مناسب و ارزش افزوده برای روستا ایجاد شود.
مدیرمسئول کانون فرهنگی هنری شهید «علی گرائیلی» روستای خرماکلا شهرستان قائم شهربابیان اینکه اردوگاه فرهنگی- تربیتی شهدای خرماکلا در ارتفاع 1900 از سطح دریا در کنار جنگل و چشمه سار و در منطقه خرما کلای قائم شهر قرار دارد، تصریح کرد: سال 92 کار احداث اردوگاه شهدای خرماکلا که مردم نهاد است شروع کردیم و اجرایی شد و ظرف 9 ماه فاز اول با کار جهادی جوانان به بهره برداری رسید که 70 کیلومتر با روستای ما فاصله داشت اما با تلاش جوانان کار عملیاتی شد و به نوعی «ما می توانیم» معنا شد.
نظر شما