افشین خوشگوار معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کردستان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در کردستان اظهار کرد: حفظ و جایگاه درس تربیت بدنی در دوران کرونا به عنوان یک هدف کلی معاونت تعریف شد و اقدامات متعددی از جمله تهیه محتواهای الکترونیکی، برگزاری دورههای آموزشی، علمی، کارگاههای بازآموزی، جشنوارههای نمادین و فرآیند نظارت و ارزیابی برای تحقق این هدف صورت گرفت.
وی اعلام کرد: در سال تحصیلی جاری، بالغ بر دو هزار مورد بازدید از اجرای برنامهها و فعالیتهای حوزه تربیت بدنی توسط گروههای آموزشی استان و شهرستانها صورت گرفته است.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کردستان نظارت و اریابی برنامهها را امری ضروری و مهم در تحقق اهداف حوزه بیان کرد و افزود: با توجه به شرایط کرونایی و محدودیتهای ناشی از آن، شیوه بازدید و نظارت نیز به فراخور این شرایط تغییر یافت و بدین ترتیب در وضعیتهای آبی و زرد، سرگروههای آموزشی بازدید و نظارت میدانی را با حضور در مدرسه و مشاهده مستندات اقدامات صورت گرفته توسط معلم تربیت بدنی رصد و بررسی می کردند.
خوشگوار بیان کرد: در این بخش 911 بازدید در سطح استان انجام شد ودر شیوه دیگر نظارت بر اجرای درس تربیت بدنی نیز با توجه به شرایط کرونایی و عدم فعالیت حضوری مدارس محتواهایی تدوین کردیم که بر این اساس گویه های چک لیست های بازدید از مدارس را در قالب یک لینک اینترنتی تعریف کردیم و به صورت آنلاین و طی فرآیندی آن را در اختیار مدیران مدارس استان قرار دادیم.
وی خاطر نشان کرد: در این بخش در دو مرحله و در بازه زمانی آذر ماه 99 و اردیبهشت ماه 1400 مدیران مدارس با تکمیل چک لیستهایی که در قالب لینک اینترنتی تعریف شده بود بر عملکرد معلم تربیت بدنی نظارت و نظر خود را در خصوص چگونگی اجرای برنامههای حوزه تربیت بدنی اعلام میکردند.
معاون تربیت بدنی و سلامت استان افزود: در مرحله اول یکهزار و 150 مدیر مدرسه و در مرحله دوم، یکهزار و 200 مدرسه که دارای معلم تربیت بدنی تخصصی بودند، چک لیست مذکور را تکمیل کردند و با احصا و تجزیه و تحلیل نتایج کمی و کیفی نمایههای قابل اعتنا نسبت به اجرای درس تربیت بدنی و سایر فعالیتهای حوزه به دست آمد که بدون شک نقش پر رنگی در برنامهریزیهای سال تحصیلی آینده خواهد داشت.
خوشگوار با مطلوب ارزیابی کردن عملکرد معلمان تربیت بدنی در سال شیوع ویروس کرونا گفت: حفظ جایگاه درس تربیت بدنی در این دوران سخت به عنوان یک هدف کلی معاونت تعریف شد و اقدامات متعددی از جمله تهیه محتواهای الکترونیکی، برگزاری دورههای آموزشی، علمی، کارگاههای بازآموزی، جشنوارههای نمادین و فرآیند نظارت و ارزیابی برای تحقق این هدف صورت گرفت.
وی گفت: کارگروههای تخصصی در سطح شهرستانها و استان برای برنامهریزی نحوه اجرای برنامهها در سال تحصیلی آینده تشکیل میشود.
نظر شما