به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «علی گلنارکار» امروز (۶ تیر) در آیین تقدیر از کارکنان نمونه و تجلیل از ایثارگران دادگستری خراسان جنوبی و سازمانهای تابعه قوه قضاییه اظهار کرد: در اصل ۱۵۶ قانون اساسی تشکیلاتی به عنوان قوه قضاییه در کنار ۲ رکن دیگر برای پشتیبانی و حمایت از حقوق فردی و اجتماعی و گسترش عدل در جامعه تشکیل شد.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری خراسان جنوبی در ادامه تدوین سند تحول قوه قضاییه را اقدام عملیاتی ارزشمندی دانست و گفت: امیدواریم با اجرای سند تحول شاهد تحقق عدالت در جامعه باشیم.
گلنارکار بیان داشت: براساس سند تحول قوه قضاییه هنوز به عدل در جامعه نرسیدیم و در این سند به ۲۰ چالش و عاملان اصلی آنها اشاره شده است که باید با جدیت دنبال شود.
وی رسیدگی به شکایات و خصومتها، نظارت بر حسن انجام امور، تعقیب مجازات و اصلاح مجرمان، حمایت از حقوق مالکیتها، احیای حقوق عامه و دفاع از آزادیهای مشروع را از مهمترین اهداف تشکیل قوه قضاییه برشمرد.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری خراسان جنوبی با اشاره به طراحی سامانههای الکترونیکی متعدد برای عملیاتی کردن اهداف قوه قضاییه، عنوان کرد: در برنامه بلندمدت تا ۱۴۰۲ دادگستری متفاوتی با امروز خواهیم داشت.
گلنارکار در ادامه با بیان گلایه مندی مردم از تکریم ارباب رجوع، گفت: ما در قوه قضاییه وظایف را انجام می دهیم اما رضایتمندی ایجاد نمیشود که یکی از دلایل اصلی آن مراجعه بیش از حد ارباب رجوع به محاکم قضایی است و باید خدمات الکترونیکی افزایش یابد.
وی افزود: با توجه به اهمیت کاهش مراجعه حضوری مردم به دادگاهها، ۴۳ سامانه الکترونیک در دادگستری خراسان جنوبی فعال است.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری خراسان جنوبی در پایان با اشاره به ضرورت تحول در نظام ثبتی کشور، افزود: در طرح تحول قضایی به دنبال این مهم هستیم چون اگر به طور رسمی از ثبتها حمایت نشود حمایت از تولید هم به خوبی صورت نخواهد گرفت.
گفتنی است؛ در این آیین مجله تمام الکترونیک آفتاب رونمایی شد و از تعدادی از کارمندان نمونه و ایثارگران دادگستری و ادارات تابعه استان مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند
نظر شما