به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «حسین شریف پور» امروز(۶تیر) در همایش ساماندهی سواحل، جنگل و تفرجگاههای استان مازندران بیان کرد: بحث طرح تابستانه از دوازدهم خرداد ماه در ناجا رسما ابلاغ شد.
رئيس پليس اطلاعات و امنيت عمومي استان مازندران با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه حجاب و عفاف، افزود: در مسئله حجاب به هیچ وجه عقبنشینی وجود ندارد اگر محدودیتهای قانونی وجود نداشته باشد مطمئن باشید وضع حجاب در کشور به مراتب بدتر خواهد شد، باید حجاب را ترویج کرد، امنیت اخلاقی باید در دستور کار قرار بگیرد.
شریف پور با اشاره به وضعیت جغرافیایی ساحلی استان، تصریح کرد: طول نوار ساحلی استان با احتساب میانکاله ۴۸۷ کیلومتر، طول نوار ساحلی دریا در نهادهای دولتی ۴۲ کیلومتر معادل ۱۲ درصد، طول ساحل در بخش خصوصی ۱۳۴ کیلومتر حدود ۴۰ درصد، طول ساحل در اختیار گردشگران ۱۶۲ کیلومتر معادل ۴۸ درصد است.
وی تعداد شهرستانهای ساحلی را ۱۵ شهرستان اعلام و اظهار کرد: تعداد ۲۴ شهر ساحلی، تعداد طرح های مهم ساحلی ۴۹ مورد، تعداد نقاط حادثهخیر و مناطق ممنوعه ۳۷۶ مورد، تعداد تفرجگاهها ۸۵ مورد و ۱۲۰ شهرک است.
این مسئول با بیان اهداف اجرای طرح ساماندهی سواحل دریا، یادآور شد: عمل به فرامین رهبری، اجرای قوانین و تدابیر سلسه مراتب، تامین امنیت و ایجاد محیطی امن توام با آرامش، پاسداری از ارزشهای اسلامی،توجه به اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر، پیشگیری از بروز و مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی، مصون سازی و ارتقای نقشآفرینی سازمانها و پاسخ به مطالبات عمومی از جمله اهداف است.
وی با اشاره به اقدامات ناجا مربوط به حوزه سواحل و شهرکهای ساحلی، عنوان کرد: نسبت به سال گذشته در بحث تذکر بدحجابی شاهد یک درصد افزایش، در بحث تعهد کتبی ۸۲ درصد، ۱۰۰ درصد افزایش اعزام به مراجع قضایی بودیم، در بحث آلودگی صوتی، تذکر ارشاد ۸۷ درصد، در بخش اخذ تعهد کتبی ۲۰۷ درصد ، اعزام به مرجع قضایی ۱۹۶ درصد، در بخش مزاحمت نوامیس تذکر ارشاد ۳۱ درصد و اعزام به مرجع قضایی شاهد رشد ۱۳۰۰ درصدی بودیم.
شریف پور ادامه داد: در بخش حمل حیوان تذکر ناجا ۴۹ درصد که با ورود ناجا همراه بود، کشفیات مشروبات الکلی بسیار زیاد است در بخش مشروبات خارجی شاهد سیر افزایشی هستیم، در بحث توبیخ وسایل نقلیه در حال تردد خلاف مقررات در ساحل شاهد افزایش ۹ درصدی خودرو، کاهش ۲۸ درصدی موتور سیکلت، افزایش ۴۰ درصدی قایق، ۵۰ درصدی جتاسکی و ۱۰۰ درصدی چهارچرخ افزایش اقدامات مقابلهای را داشتیم.
وی در ادامه بیان کرد: در برخورد با دکهداران متخلف در بحث اخطار شاهد آمار کاهشی ولی در بحث پلمب با هماهنگی دستگاه قضایی ورود پیدا کردیم و شاهد افزایش بودیم، در بخش کشفیات مواد مخدر هر چند آمار کاهشی داریم اما آمار اقدامات سلبی ما بیش از ایجابی بوده است، در کل استان افزایش آمار مواد مخرب و مخدر را شاهدیم.
این مسئول خاطرنشان کرد: در بحث سرقت اقدامات خوبی صورت گرفت، آمار ۲۱ نفری غرقیها در سطح استان نشان میدهد که از ابتدای سال ۸ غرقی در ابتدای شروع طرح ۱۳ غرقی داشتیم، در تفرجگاههای مشابه از ابتدای اجرای طرح ۹ غرقی و از شروع سال ۸ غرقی داشتیم، ۲۳ درصد مربوط به مجریان طرح و ۷۷ درصد به هلال احمر مربوط بود، بیشترین ساعت مربوط به ۲ تا ۸ شب است، بیشترین گروه سنی مربوط به زیر ۱۵ سال است.
وی با اشاره به جزییات طرح ناظر، بیان کرد: این طرح در سال ۱۳۹۷ رسما ابلاغ شد که پیرامون بحث انجام ناهنجاری اخلاقی داخل خودرو مورد اعمال قرار میگیرد تا با بدحجابان داخل خودرو برخورد شود، آمار عیون ما در سه ماهه امسال نسبت به سال گذشته افزایش ۵ درصدی را نشان میدهد در کل با هزار و ۴۱۲ نفر نیرو که در گروه سازمانی ما ۳ هزار و ۷۸۳ نفر عضو هستند.
شریف پور با اعلام اینکه عملکرد سازمانی ما نسبت به سال گذشته از افزایش ۷۴ درصدی برخوردار بوده، تاکید کرد: در سه ماهه سال گذشته ۲۰ درصد از عملکرد کل کشور مربوط به مازندران بود، در سال جاری عملکرد ما در طرح ناظر ۱۷ درصدش در کشور مربوط به مازندران بود، دغدغهها را بیینید ائمه جمعه حرف دل ناجا را میزنند، امر به معروف بر همه واجب است، خوشبختانه در بحث برخورد با کشف حجاب داخل خودرو استان مازندران رتبه برخورد را دارد.
وی اذعان کرد: واگذاری طرحها به صورت کوتاهمدت به مجریان طرح موجب سلب انگیزه است، حضور کمرنگ برخی کمیتهها به چشم میخورد، تناسب تعداد طرحها با حضور مسافر همخوانی ندارد، الزامات انتظامی باید رعایت شود فرمانداران نظارت کنند.
نظر شما