به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، حسن باقری، رییس مرکز تحقیقات و آسیب های شیمیایی دانشگاه بقیه الله و دبیر اجرایی چهارمین همایش ملی پدافند شیمیایی گفت: دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله و سازمان پدافند غیرعامل کشور هر ساله در سالروز بمباران شیمیایی و روز جهانی مبارزه با سلاح های شیمیایی همایشی را در موضوع پدافند شیمیایی و گرامیداشت این روز برگزار می کنند.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله و مرکز تحقیقات آسیب های شیمیایی به عنوان یکی از مراکز علمی پیشرو در جهان در زمینه مدیریت درمان مصدومان شیمیایی مطرح هستند و دستاوردهای محققان این مراکز در سال های پس از جنگ تحمیلی در زمینه درمان جانبازان شیمیایی بسیار چشمگیر و موجب افتخار نظام جمهوری اسلامی ایران است. چهارمین همایش ملی پدافند شیمیایی با تاکید بر دستاوردهای کشور در حوزه مدیریت درمان مصدومان در همایش یک روزه برگزار شد.
دبیر چهارمین همایش ملی پدافند شیمیایی تصریح کرد: در این همایش یک روزه شاهد برگزاری یک همایش عمومی در حوزه مدیریت درمان و حوزه پدافند شیمیایی هستیم. همچنین ارایه پنل های علمی با حضور صاحب نظران در زمینه درمان مصدومان شیمیایی و ارایه آخرین دستاوردها در زمینه درمان ریه مصدومان شیمیایی، ریوی و پوستی و چشم هستیم.
وی گفت: نیاز است مراکز تحقیقاتی کشور در حوزه علوم پیشرو در جهان حرکت کنند. بحث بکارگیری رویکرد سیستم بایولوژی درمان بیماری های مربوط به جانبازان شیمیایی به صورت تخصصی در این همایش مورد بررسی قرار می گیرد.
وی افزود: همچنین پنلی در خصوص مدیریت پدافند شیمیایی و نحوه مدیریت حوادث شیمیایی در کشور در چهارمین همایش ملی پدافند شیمیایی برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: این همایش با حضور اندیشمندان و متخصصان علمی و پزشکی در کشور با استقبال بی نظیر همراه بوده است و این همایش به شکل پلتفرم حضوری و مجازی نیز ارایه می شود. امیدواریم این همایش نشان دهنده گوشه ای از علم تولید شده در کشور را به تمامی مخاطبان در حوزه پدافند شیمیایی ارایه کند و بستری برای تبادل نظر متخصصان در این زمینه باشد.
نظر شما