به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سازمان قضایی نیروهای مسلح، حجت الاسلام والمسلمین شکرالله بهرامی روز چهارشنبه در حاشیه مراسم تودیع و معارفه رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح کردستان و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روند رسیدگی به پرونده ۱۰ متهم سانحه هواپیمای اوکراینی در جریان است و به زودی جلسات رسیدگی در دادگاه آغاز میشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: نیروهای مسلح برای جامعه تولید امنیت میکنند و باید از مصونیت خاصی برخوردار باشند بنابراین در قانون اساسی یک مرجع اختصاصی به جرایم معدود نیروهای مسلح رسیدگی میکند.
حجتالاسلام بهرامی اضافه کرد: اقدامات سازمان قضایی نیروهای مسلح در راستایی است که اولا نیروهای مسلح را از جرم دور کند و دوما شرایط بازاجتماعی شدن را فراهم کند تا بتوانند مجددا در بدنه نیروهای نظامی و انتظامی خدمت کنند.
وی گفت: هدف این است کسی به خود اجازه تخلف ندهد و اقتدار نیروهای مسلح حفظ شود و اگر کسی جرمی مرتکب شد به جرم او رسیدگی شده و او را به کار خود بازگرداند.
رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح تاکید کرد: مهمتر از همه این وظایف سازمان، پیشگیری و جلوگیری از ارتکاب جرم اهمیت بالاتری دارد که سازمان در این حوزه پیشقدم بوده است.
وی یادآور شد: طی ۲۰ سال چهار برنامه پنج ساله را اجرا کردیم که شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم در ستاد کل نیروهای مسلح هم تشکیل شد و بخشهای مختلف نظامی و انتظامی هم اقدامات گستردهای در راستای پیشگیری انجام دادهاند.
حجتالاسلام بهرامی اظهار داشت: در سال گذشته با وجود همه مشکلات و تنگناهای موجود اقتصادی، در میان نیروهای مسلح ۱۰ درصد کاهش جرم داشتیم.
رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح در رابطه با طرح بازگشت به سنگر هم گفت: به سربازان فراری اطمینان میدهیم که در صورت بازگشت، از تعلیق کیفر و تعلیق مجازات استفاده میکنیم و این سربازان بلافاصله معرفی به خدمت میشوند.
وی با بیان اینکه عدم بازگشت سربازان فراری به خدمت بر زندگی خانواده آنها و خودشان و آینده آنها تاثیر منفی گذاشته است ادامه داد: در صورت بازگشت آنها به خدمت سربازی در پایان خدمت پرونده آنها با تخفیفات مناسبی که خودشان هم رضایت داشته باشند رسیدگی میشود.
سازمان قضایی نیروهای مسلح در کاهش پروندهها پیشرو بوده است
حجتالاسلام والمسلمین شکرالله بهرامی در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان کردستان با قدردانی از حضور پرشور مردم در انتخابات 28خرداد اظهار داشت: عملیات روانی و توطئههای دشمنان برای ناامیدکردن مردم در پای صندوقهای رای انتخابات اخیر، در طول دوران انقلاب بیسابقه بود.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود پیشگیری از وقوع جرم را جزو رسالت و برنامههای اولویتدار سازمان قضایی نیروهای مسلح خواند و گفت: اقدامات سازمان قضایی نیروهای مسلح کاملا پیشگیرانه بوده و در همان ابتدا با پدیده جرم برخورد نمیکنیم و به یک معنا جنبش آگاهسازی در نیروهای مسلح راه انداختهایم.
حجتالاسلام والمسلمین بهرامی از کاهش 10درصدی وقوع جرایم نیروهای مسلح خبر داد و افزود: براساس اعلام معاون راهبردی قوه قضائیه، سازمان قضایی نیروهای مسلح در کاهش پروندهها نیز پیشرو بوده است.
وی با بیان اینکه هم و غممان پیشگیری از وقوع جرم است، عنوان کرد: اگر در نیروهای مسلح کسی مرتکب جرم شود با اقدامات اصلاحی و یا احیانا تحمل مجازات او را به بدنه سازمان برگردانده و آخرین مرحله، برخورد قضایی است.
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور با بیان اینکه کار دادسراها و دادگاه های نظامی از جهاتی سختتر از دادگستری است، ادامه داد: برخورد قضایی با نظامیان ظرافت خاص خود را میطلبد چراکه اگر با نگاه روانشناسی و جامعه شناسی به آسیب های نیروهای مسلح ورود نشود، مشکلاتی به دنبال خواهد شد.
وی با ابراز خرسندی از همراهی فرماندهان با دستگاه قضا گفت: تا دو سال گذشته متصدی امر پیشگیری از وقوع جرم بودیم و چهار برنامه پنج ساله را پیشبینی و تدوین کردیم اما در برنامه جدید، پیشگیری را به بطن نیروهای مسلح بردیم.
حجتالاسلام والمسلمین بهرامی با اشاره به اینکه هماکنون ستاد کل نیروهای مسلح با همراهی سازمان قضایی نیروهای مسلح متصدی پیشگیری از وقوع جرایم است، افزود: الان سپاه، ارتش، نیروی انتظامی و وزارت دفاع مرتبا اقدامات خود را به سازمان گزارش داده تا جرمی اتفاق نیفتد.
وی توجه به مسائل فرهنگی را جزو برنامههای اولویتدار سازمان قضایی نیروهای مسلح دانست و اظهار کرد: برگزاری نماز جماعت و کلاسهای آموزشی و اخلاقی ویژه سربازان و کارکنان از جمله اقدامات این حوزه بوده تا تخلفات اداری همواره کاهش یابد.
نظر شما