به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در بیرجند، سرهنگ « علی محمدپور» امروز (۱۰ تیر) در گفتگو با رسانه های گروهی اظهار کرد: خوشبختانه میزان کل وقوع جرایم سایبری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۳ درصد کاهش داشته است.
رئیس پلیس فتای استان خراسان جنوبی افزود: انجام مصاحبه های رادیویی و تلویزیونی، برگزاری کلاسهای آموزشی برای جوامع هدف، اجرای رمز دوم پویا، طراحی و توزیع تولیدات آموزشی، تهیه هشدارهای سایبری و... نقش بسزایی در کاهش جرایم داشته است.
وی بیان کرد: کاربران فضای مجازی باید با بهرهگیری از محتوای تولیدی کاربردی پلیس فتا، همواره دانش سایبری خود را ارتقاء داده و دست کلاهبرداران و شیادان اینترنتی را برای همیشه کوتاه کنند.
محمدپوور ادامه داد: بیشترین جرائم سایبری استان به ترتیب در زمینه کلاهبرداری های رایانه ای، برداشت های اینترنتی غیر مجاز، مزاحمت اینترنتی و تهدید، هتک حیثیت و نشر اکاذیب، تبلیغ و فروش اجناس ممنوعه از طریق رایانه و اینترنت است.
وی با اشاره به این که ۷۱ درصد جرائم سایبری مربوط به جرایم مالی سایبری است، تصریح کرد: کلاهبرداری با شگرد فروش کالا با قیمتهای بسیار پایینتر از قیمت واقعی آن و همچنین دریافت بیعانه در سایت های ثبت آگهی رایگان و شبکه های اجتماعی، از رایج ترین روش های کلاهبرداری در فضای مجازی است.
رئیس پلیس فتای استان خراسان جنوبی عنوان کرد: از شهروندان گرامی تقاضا داریم هشدارهای پلیس فتا را جدی بگیرند و پلیس فتا به صورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و تمام تلاش خود را برای برقراری امنیت سایبری هموطنان و آسودگی خاطر آنها به کار خواهد بست؛ لذا کاربران می توانند در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسانهای موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیسفتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش نمایند.
نظر شما