میثم نمکی در حاشیه رویداد میراث جاویدان و هفته فرهنگی نکوداشت مشاهیر و نامآوران کاشان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: تدوین نقشه فرهنگی بیانگر افق مدیریت فرهنگی منطقه کاشان و استمرار این منظومه شکوهمند است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان افزود: اگر چه در دوره قبلی شورای اسلامی شهر کاشان نیز تلاشهایی برای تدوین نقشه فرهنگی شهرستان انجام شد، اما در دوره جدید نیز فرصت و مجالی برای به سرانجام رسیدن آن است.
نمکی تصریح کرد: نقشه فرهنگی کاشان برای حوزه فرهنگ و تمدنی این خطه میتواند بر مبنای شاخصها، معیارها و ویژگیهای این حوزه به ویژه بر پایه نمونه های کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی در سفر سال ۱۳۸۸ معظم له به این خطه ترسیم شود.
دبیر شورای فرهنگ عمومی کاشان، بالندگی و نامداری کاشان را وامدار محدثان، عالمان، ادیبان، حکیمان، فیلسوفان، هنرمندان، فقیهان و شهیدانی که مردان عرصه مجاهدت و مقاومت هستند، دانست و افزود: وجود بیش از یک هزار چهره علمی، فرهنگی، ادبی و هنری در منطقه فرهنگی کاشان و سرانه آثار خطی به جای مانده از گذشته در قیاس با دیگر شهرهای کشور- که از جایگاه خاصی برخوردار است- بسیار افتخار آفرین است.
نمکی، وجود چهرههایی چون غیاثالدین جمشید کاشانی، محتشم کاشانی، قطب الدین راوندی، فیض کاشانی و آخوند کاشی را که در دورههای تاریخ معرفتی ایران و اسلام تأثیرگذاری بسزایی در علم، هنر، فقه و حدیث داشتند را عامل اشتهار و نام آوری کاشان نزد ایرانیان برشمرد و تصریح کرد: برگزاری آیین نکوداشت میراث جاویدان کاشان به نام هفته فرهنگی و بزرگداشت مفاخر با اعطای نشان سیلک به عنوان نشان تمدن، مهر و نشان فخر به همت مدیریت شهری فرصت ممتازی برای جبران خلاء تاریخی آن است که الهام بخش دیگر مناطق و سرزمینها نیز خواهد بود./
نظر شما