گفتمان سازی فرهنگ ایثار و شهادت یکی از رسالت های مهم رسانه است

بازوند با بیان اینکه در راستای برگزاری کنگره سرداران و سه هزار شهید استان و گفتمان سازی فرهنگ ایثار و شهادت، کمیته رسانه و ارتباطات تشکیل شده است، گفت: گفتمان سازی فرهنگ ایثار و شهادت یکی از رسالت های مهم رسانه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، مدیرکل صدا و سیمای مرکز ایلام، ظهر امروز(۲۰ تیر) در نشست کمیته رسانه و ارتباطات ستاد برگزاری کنگره سرداران و ۳ هزار شهید استان ایلام، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، اظهار کرد: در دوران ۸ سال دفاع مقدس، ۹ هزار شهید از مناطق مختلف کشور و ۳ هزار شهید از فرزندان استان ایلام در مناطق عملیاتی استان ایلام به مقام عظمای شهادت نائل آمدند.

 

«محمد بازوند» با اشاره به تشکیل کمیته رسانه و ارتباطات ستاد برگزاری کنگره ملی سرداران و سه هزار شهید استان ایلام، یادآور شد: هر از چندگاهی با همکاری سپاه پاسداران، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، بنیاد شهید و امور ایثارگران و همه دغدغه مندان انقلاب و فرهنگ ایثار و شهادت، کنگره های شهدای در نقاط مختلف کشور برگزار می شود.

 

وی با بیان اینکه امسال این کنگره ملی  در استان ایلام برگزار می شود و در این راستا نیز ۲۱ کمیته ذیل این کنگره تشکیل شده است که کمیته رسانه و ارتباطات با مسئولیت صدا و سیمای مرکز ایلام تشکیل شده و فعالیت این کمیته در استای برگزاری هر چه بهتر کنگره بزرگ سرداران و سه هزار شهید  استان است و یکی از وظایف مهم این کمیته گفتمان سازی فرهنگ ایثار و شهادت در سطح جامعه در راستای زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدای عزیز است.

 

مدیرکل صدا و سیمای مرکز ایلام با تاکید بر اینکه امروز هرچه از آزادی، اقتدار، عزت و عظمت داریم مرهون خون پاک شهداست، بیان کرد: رسانه ها باید به گونه ای عمل کنند که سطح شناخت جامعه از این گفتمان بالا برود که مردم خود مطالبه گیر و پیگیر  این گفتمان شوند، هیچ موضوعی به عنوان گفتمان عمومی تحقق پیدا نمی کند مگر اینکه مردم  مطالبه گر آن موضوع باشند و کمیته رسانه و ارتباطات بر آن است که در این راه گام بردارد.

 

بازوند با اشاره با بیان اینکه جنگ در استان ایلام شروع و در همین استان نیز خاتمه یافت، ابراز کرد: شهر ایلام  حدود ۱۵۰ بار مورد بمباران رژیم بعثی قرار گرفت، مردم ایلام مقاومت کردند و آواره شهرهای دیگر نشدند، در استان خود ماندند و مقاومت کردند و سوژه های ناب و دست اولی در استان وجود دارد که نیازمند پرداخت رسانه ای برای ماندگاری و انتقال به نسل های آتی است.

 

وی خاطرنشان کرد: یکی از مطالبات ما و رسانه های استان این است که سریال بِلتا در استان ایلام ساخته شود که لازم است همه نهادهای اجرایی و فرهنگی استان برای ساخت این سریال یاری کنند، در حال حاضر نیز مستند «قاسو» ویژه نامه های شهیدان در دوران دفاع مقدس، برنامه تلویزیونی  آسمانی ها ویژه پدران و مادران شهدا و آخرین وداع شهدا به سرانجام رسیده است.

 

مدیرکل صدا و سیمای مرکز ایلام،  یادآور شد: مستند رادیویی «میدان عاشقی» در خصوص زندگی نامه رزمندگان و شهدای تخریب چی، مستند دقیقه ۵۵ در خصوص حمله ددمنشانه به زمین فوتبال شهر جوار،  نمایش رادیویی «یکی از هزاران» در خصوص رشادت های سردار فتحی زاده، نمایش رادیویی «پوتین ۴۳» ویژه زندگی سردار شهید غیوری زاده، نمایش رادیویی«بابا سردت نیست» و  نمایش رادیوی «آن مرد در آتش آمد» و همچنین در حوزه فضای مجازی طرح اپلیکیشن جبهه میانی در در راستای اجرای برنامه های رسانه های با محوریت کنگره سرداران و ۳ هزار شهید استان ایلام در دستور کار قرار دارد.

 

بازوند در پایان خاطرنشان  کرد: فعالان فضای مجازی می توانند هماهنگ با هم، جریان سازی فرهنگی و گفتمان سازی و یادآوری رشادت های مردم ولایی و شهید پرور  استان ایلام را در دوران دفاع مقدس در سطح جامعه داشته باشند.

کد خبر 1074741

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha