۷۵ کشته در آتش سوزی بیمارستان امام حسین (ع) عراق / اعلام عزای عمومی

نخست وزیر عراق دوشنبه شب جلسه اضطراری با تعدادی از وزرا و رهبران امنیتی عراق درباره علل و تبعات آتش سوزی در بیمارستان امام حسین در استان ذی‌قار تشکیل داد .

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «العالم» ، آتش سوزی بزرگ در بخش قرنطینه بیماران کرونایی بیمارستان آموزشی امام حسین (ع) در شهر الناصریه استان ذی قار عراق تا کنون ۷۵ کشته بر جا گذاشته است و حجم بالای آتش با دهها تن محاصره شده در آن احتمالا آمار تلفات بیشتری در پی خواهد داشت.

گفته می شود انفجار کپسول اکسیژن عامل اتش سوزی است .

مقامات محلی در ذی قار اعلام کردند که حریق کاملاً مهار و حالت اضطراری اعلام شده است.

مزمان یک منبع محلی رسمی گفت که مقامات استان ذی قار در حال بررسی استعفای جمعی در پی آتش سوزی فاجعه بار در بیمارستان بیماران کرونایی در ذی‌قار هستند.

وی گفت که احمد الخفاجی، یکی از مشاوران فرماندار به دولت محلی پیشنهاد کرده پس از حادثه استعفای جمعی دهند و این موضوع در واقع در حال بحث است.

از سوی دیگر یک منبع امنیتی رسمی در استان ذی قار با افشای نتایج تحقیقات مقدماتی در مورد حادثه آتش سوزی در بیمارستان امام حسین (ع) ذی‌قار گفت: "آنچه امروز رخ داد، خود جهنم است."

وی افزود: "در این مرکز ۶۸ بیمار مبتلا به کرونا بستری بودند و هر فرد آلوده حداقل یک همراه داشت و تعداد کل افراد در مرکز بیش از ۱۴۰ نفر بود."

وی افزود: " تیم‌های امداد و نجات قادر به ورود به محل حادثه و نجات آنها نیستند و انتظار می‌رود عملیات برای بیرون آوردن اجساد پس از آرام شدن وضعیت اطراف بیمارستان آغاز شود. "

مصطفی الکاظمی، نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح ، عراق شب گذشته جلسه اضطراری برگزار کرد که شامل تعدادی از وزرا ، مقامات و رهبران امنیتی بود.

در این نشست که به منظور آگاهی از دلایل حادثه آتش سوزی بیمارستان الحسین (ع) در استان ذی قار و پیامدهای آن برگزار شد تصمیماتی مختلفی صادر شد که عبارتند از؛

۱- شروع تحقیقات سطح بالای دولت برای یافتن علل حادثه.

۲- یک تیم دولتی از گروهی از وزرا و رهبران امنیتی بلافاصله به استان ذی قار می‌روند تا مراحل داخلی را پیگیری کنند.

۳- توقیف مدیر بهداشت ذی قار ، رئیس بیمارستان و رئیس بخش دفاع مدنی در استان و آغاز تحقیقات از آن‌ها.

۴- همکاری وزارتخانه‌های مختلف برای ارسال کمک‌های فوری پزشکی و امدادی به استان ذی قار.

۵- شهید محسوب کردن قربانیان حادثه ، پاسخ دهی فوری به خواسته‌های آنها و اعزام مجروحانی که در شرایط وخیم به خارج از عراق هستند.

۶- اعلام عزای رسمی برای شهدای حادثه.

آوریل گذشته نیز در اثر انفجار یک سیلندر اکسیژن، آتش سوزی گسترده مشابهی در بیمارستان "ابن الخطیب" بغداد رخ داد که مرکز بستری بیماران مبتلا به ویروس کرونا است.

به گفته وزارت کشور عراق ، در این حادثه ۸۲ تن کشته و ۱۱۰ تن زخمی شدند، اما کمیسیون حقوق بشر (که به طور رسمی با پارلمان مرتبط است) گفت که آتش سوزی ۱۳۰ کشته برجای گذاشت.

کد خبر 1075167

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha