گزارش سفر هیأت اعزامی به استان خوزستان/ جمع بندی هیأت فردا در هیات وزیران مطرح و تصمیم گیری می شود

رئیس سازمان مدیریت بحران، ضمن تشریح جمع بندی هیأت اعزامی به استان خوزستان، تصریح کرد: پیشنهادات جمع بندی شده فردا در جلسه هیات وزیران مطرح و تصمیم گیری می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران با اشاره به مشکلات ناشی از خشکسالی در استان خوزستان گفت: روز گذشته هیئتی با اختیارات ویژه بنا به دستور ریاست جمهوری، تأکید معاون اول رئیس جمهور، و دستور وزیر کشور مبنی بر سفر به استان خوزستان و تشکیل جلساتی جهت بررسی مشکلات این استان تشکیل شد.


رئیس سازمان مدیریت بحران با اشاره به اینکه پیشنهادات جمع بندی شده در جریان سفر هیأت به خوزستان فردا یکشنبه در جلسه هیأت وزیران مطرح و ان شاءا... به تصویب می رسد گفت: ما امسال با حدود ۵۴ درصد بارندگی کمتر در سطح کشور مواجه هستیم که آثار این کاهش بارش در مناطق مختلف، می بایست مدیریت شود.


وی افزود برای عبور از این مشکلات در استان خوزستان و تسهیل امور، مقرر شد که ۲۰۰ میلیارد تومان برای تنش کاهش آب شرب در اختیار استان قرار بگیرد.


همچنین به منظور کمک به رفع ریشه ای مشکلات، به دولت پیشنهاد کردیم که هزار و ۳۶۷  میلیارد تومان برای سدهای مارد و چوئبده، به طور عاجل در نظر گرفته شود.


نجار افزود: حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برای کنترل روان آب ها در سطح اهواز و همچنین ۱۹۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای خشکسالی در نظر گرفته شد.


وی ادامه داد: ۱۰۰ میلیارد تومان برای آب خوزستان و پروژه‌هایی که مشکلات آب کشاورزان را کمتر کند و حدود ۷۰ میلیارد تومان برای آبیاری درختان در کانون های ریزگرد و یک مقدار بحث آفاتی که در جنگلهای آنجا به وجود آمده بود، در نظر گرفته و به دولت پیشنهاد شد.


نجار گفت: همچنین از محل ۶۵۰۰ میلیاردی که از گذشته برای کل کشور تصویب شده، مقرر شد با توجه به کاهش بسیار زیاد بارش در استان خوزستان و مشکلاتی که مطرح هست سهم واقع بینانه تر و مؤثر تری برای خوزستان در نظر گرفته شود و ۵۰ میلیارد هم برای مشکلاتی که برای دام های سنگین ایجاد شده بود هم برای تامین آب برای تالاب ها و کارهایی که باید انجام شود و هم جبران خسارتی که در این بخش به مردم وارد شده در اختیار قرار گیرد.


وی ابراز امیدواری کرد که با این اقدام و اقداماتی که همکاران ما در سطح استان‌ها انجام می‌دهند بتوانیم کاهش مشکلات مردم را شاهد باشیم.


وی بیان داشت: کاشت شلتوک در غیر از استان‌های شمالی کشور ممنوع است اما، متاسفانه امسال حدود ۹۰ هزار هکتار کشت شده است و احیاناً انتظار این است که در این خصوص، تامین آب شود که با توجه به ممنوعیت و شرایط، امکان تأمین با این خشکسالی دشوار است و امیدواریم مثل همیشه هم کشاورزان و هم مردم عزیز خوزستان که خویشتن داری کردند در این بخش هم همراهی کنند و مشکلات کمتری را در استان شاهد باشیم.


گفتنی است بر اساس جمع بندی های هیأت اعزامی به استان خوزستان، همچنین مقرر شده است، تسویه کامل باقیمانده خسارت های کشاورزان خوزستان از سیل گذشته در دستور کار فوری قرار گیرد.

کد خبر 1076473

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha