به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان،«ایزد ابوالحسنیي« در نشست ستاد ساماندهی جوانان تیران و کرون اظهارداشت: کمبود دانش و مهارت در خصوص زندگی مشترک و فراز و نشیب های مدیریت خانواده موجب افزایش تعارضات و طلاق شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار تیران و کرون افزود: عمده تمرکز مسئولان و سازمانهای مردم نهاد در حوزه ازدواج بر پایه تامین جهیزیه و تسهیل مراسم و مناسک شده و کمتر به موضوعات آموزشی و مهارتی پرداخته میشود.
وی ادامه داد: تشکیل مجمع ازدواج یک ضرورت اما باید با رویکرد تسهیل شرایط مختلف و توامنمد سازی در حوزه ازدواج باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه برخی از جوانان با وجود تمکن مالی اما ازدواج نمیکنند، تصریح کرد: ریشه این چنین مسائلی فرهنگی بوده و در برخی از پروندههای طلاق و تعارضات نبود درک متقابل بین زن و شوهر روشن و مشخص است.
وی با بیان اینکه اشتغال و ازدواج جوانان از چالشهای اصلی جامعه محسوب میشود، تصریحکرد: هم افزایی بین بخشی برای بهبود شرایط و رفع بروکراسی اداری ضرورت دارد.
ابوالحسنی با بیان اینکه برخی از جوانان با وجود دریافت وام ازدواج یا دریافت کمک خیرین اما طلاق گرفته اند، خاطرنشانکرد: باید این موضوع ساماندهی شود که افراد پس از طلاق نسبت به این کمک دولت و خیرین پاسخگو باشند.
وی یادآورشد: تعدادی از سازمانهای مردم نهاد در حوزه ازدواج در این شهرستان همکاری دارند، گفت: هم افزایی و تجمیع امکانات لازم است تا اینکه همه جوانان نیازمند به صورت یکسان از حمایتها برخوردار شوند و برخی از چند نهاد حمایت نگیرند و برخی بدون کمک بمانند.
*برگزاری کارگاه ازدواج ویژه جوانان
رئیس اداره ورزش و جوانان تیران و کرون با اشاره به برگزاری کارگاه های ازدواج گفت: سال گذشته بیش از ۱۰ کارگاه ویژه جوانان با هدف مهارت آموزی توسط سازمان مردم نهاد نسل جوان فردا برگزار شد.
«مهدی مرادی» با بیان اینکه آموزش و مهارت افزایی و کمک به تامین نیازهای زوجین مهم است، خاطرنشان کرد: برای این کار تشکیل مجمع خیرین ازدواج با همکاری سازمان های مردم نهاد و خیریه ها لازم است.
وی ادامه داد: آموزش و بررسی نیازهای ازدواج جوانان در شهرستان توام با بررسی های ملی و استانی راهکارهای مناسبی را ارائه می کند.
نظر شما