روح الله شیریان، مسئول دبیرخانه شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت (ع) دانشگاه ها با اشاره به مصوبات ستاد راهبری حفظ قرآن به خبرنگار شبستان گفت: همسو با مصوبات این ستاد مسئولیت قرارگاه ملی حفظ در بخش دانشگاهی به نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها و از سوی نهاد به شورای هماهنگی به عنوان بازوی اجرایی در فعالیت های قرآنی واگذار شده است.
وی درباره اقدامات انجام شده در راستای انجام این رسالت اظهار کرد: شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت (ع) پیش از این ابلاغ هم و بلافاصله پس از ماه مبارک رمضان به منظور تحقق مطالبه رهبر معظم انقلاب در عرصه حفظ آیات الهی کمیته ای را تشکیل داد و مسئولیت آن را به یکی از دستگاه های عضو واگذار کرد، اما به دلایل مختلف از جمله تصمیمات اخیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کار آن متوقف شد.
شیریان با بیان این مطلب که عمده کار شورای هماهنگی بر برنامه ریزی و سیاستگذاری متمرکز است، تصریح کرد: طرح تفصیلی حفظ به مراکز دانشگاهی ابلاغ شده و محتواهای آموزشی در قالب متن و تصویر در دست تدوین است، علاوه بر این برنامه هایی نیز پیش بینی شده که در جلسه آتی شورای هماهنگی برای تقسیم وظیفه میان دستگاه های عضو متناسب با ظرفیت و توانمندی آنها مطرح می شود.
مسئول دبیرخانه شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت (ع) دانشگاه ها با بیان این مطلب که عمده کار شورای هماهنگی بر تبیین روش ها و نحوه انجام کار متمرکز است، ادامه داد: تولید و ارائه محتوا به دانشگاهیان نیازمند توجه به ابعاد خاص است که همسو با آن شورای هماهنگی برنامه هایی همچون آموزش تصویری حفاظ آیات الهی را در دست انجام دارد، البته باید توجه داشت که تدوین بسته برنامه برای دانشگاهیان به منظور جذب همراهی و همکاری آنها به ابداع و خلاقیت نیاز دارد.
وی تاکید کرد: ما آمارهای دقیقی از وضعیت حفظ قرآن در میان دانشگاهیان داریم که متناسب آنها برنامه ریزی و سیاستگذرای می کنیم، اما اثبات توانایی در اجرا و میزان استقبال مخاطبان را باید در گذر زمان مورد بررسی قرار داد.
شیریان با بیان این مطلب که هدف راهبردی توسط رهبر معظم انقلاب با تاکید بر تربیت حداقل 10 میلیون حافظ ترسیم شده است، ابراز کرد: شورای هماهنگی فعالیت های قرآنی همواره به تحقق مطالبات رهبری به ویژه در امر حفظ اهتمام داشته است و ورود آن به میدان اجرای طرح حفظ به دلیل ابلاغ شورای توسعه فرهنگ قرآنی نیست.
وی اصلاح آیین نامه مسابقات قرآن همراه با افزوده شدن بخش استادان و کارکنان به این رقابت ها را از دیگر برنامه های شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت (ع) دانشگاه ها برشمرد و خاطرنشان کرد: بنابر اصلاح صورت گرفته در آیین نامه مقرر است از دوره بیست و هفتم جشنواره ملی قرآن دانشجویان با عنوان قرآن و عترت (ع) برگزار شود علاوه بر این منابع متعددی نیز توسط شورا برای این جشنواره تدوین شده است.
بنابر مصوبات نخستین جلسه ستاد راهبری طرح ملی حفظ قرآن سه قرارگاه دانش اموزان به مسئولیت وزارت آموزش و پرورش، قرارگاه دانشگاهیان به مسئولیت شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت (ع) دانشگاه ها و قرارگاه عموم مردم به مسئولیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل شده است و هر یک از آنها موظف به تحقق مطالبه رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت حداقل 10 میلیون حافظ در گروه تحت پوشش خود هستند.
پایان پیام/
نظر شما