به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، متن کامل پیام بدین قرار است:
«انا لله و انا الیه راجعون
خبر درگذشت ناگهانی دانشمند جوان آقای دکتر علیرضا صیاد منصور بسیاری از دوستان و از جمله این بنده را در بهت و حیرت فرو برد؛ خبری که اندوهی دیگر و غمی بزرگ بر دل ما نشاند.
مرحوم آقای صیاد منصور را بیش از ده سال است می شناسم و بی اغراق از اندوخته های علمی او به ویژه از زبان دانی او نکته های زیادی آموختم.
جوانی پراحساس و عاقل که به فضیلت حلم و بردباری هم آراسته بود و در چشم من همیشه محتشم و محترم بود. شاید دو سال نیست که از رساله دکتری خود در دانشگاه تهران دفاع کرد و یک سال بیشتر نیست که ازدواج کرد. هر کمکی از دست او بر می آمد، بی مزد و منت برای اعتلای فرهنگ این کشور انجام می داد. گاهی با دلسوزی به ترجمه مقاله یا چکیده مقاله استاد یا دانشجو به انگلیسی -که در آن بسیار مهارت داشت- کمک می کرد و گاهی برای برگزاری آبرومندانه همایش های فلسفی در ایران مایه می گذاشت. مناعت طبع و جوانمردی او که خصلت بسیاری از مردم عزیز لرستان، زادگاه وی است، وی را محبوب دوستان می کرد.
غم این حادثه صرفا برخاسته از احساس فقدان یک دوست نیست؛ بلکه از آن جهت هم است که ایران عزیز ما امروز یکی از فرزندان غمگسار خود را از دست داد. از آخرین دیدار من با او شاید یک ماه بیشتر نمی گذرد و چه امیدها که از سخنان وی در دل من زنده شد. وی با حرارت و شور و شوقی فراوان از برنامه های آینده خود برای ایران عزیز سخن می گفت که آخرین نمونه آن طرحی بود برای ترویج فضیلت مدارا و گفتوگو در میان مردم ایران.
اینک اگر چه خود او از میان ما رفت؛ اما اطمینان دارم دوستان وی طرح ها و برنامه های او را ادامه خواهند داد.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم و دوستان آن مسافر ملکوت، از خداوند متعال برای آن مرحوم، رحمت و مغفرت و برای بازماندگان او، صبر و سلامت مسألت می کنم.»
جوادی در پیام تسلیتی برای زنده یاد علیرضا صیاد منصور نوشت: وی با حرارت و شور و شوقی فراوان از برنامه های آینده خود برای ایران عزیز سخن می گفت.
کد خبر 1082624
نظر شما