منابع جدید، روش تخصیص و کمیته محوری برای واکسیناسیون در نظر گرفته ایم

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه منابع جدید، روش تخصیص، صندوق ویژه و کمیته محوری برای واکسیناسیون در نظر گرفته ایم، گفت:‌ ساختار ستاد کرونا نیز باید تغییر کند و اقتصاد کرونا و روش کمک به بخش‌هایی که از این بیماری آسیب دیده اند باید بازنگری شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی، نماینده مجلس شورای اسلامی در ستاد مقابله با کرونا شب گذشته (شنبه ۱۶ مرداد) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با بیان اینکه منابع جدید، روش تخصیص، صندوق ویژه و کمیته محوری برای واکسیناسیون در نظر گرفته ایم، گفت:‌ ساختار ستاد کرونا نیز باید تغییر کند و اقتصاد کرونا و روش کمک به بخش‌هایی که از این بیماری آسیب دیده اند باید بازنگری شود.

 

وی با اشاره به اینکه برای رسیدن به شرایط پایدار باید روزانه یک میلیون تا یک میلیون و ۱۰۰ هزار واکسن تزریق کنیم و برای این کار ۴۵ میلیون دوز واکسن در ۴۵ روز آینده نیاز داریم تا تولید داخل پاسخگو شود، سپس می‌توانیم واکسیناسیون را با تولید داخل ادامه دهیم، گفت:‌ در این زمینه نقش وزارت امور خارجه تعیین شده است. بر اساس برنامه ریزی‌ها رنگ بندی‌ها را تغییر می‌دهیم و مشاغل به جای تعطیل شدن روش ارائه خدمت خود را با امکاناتی که برای آن‌ها فراهم می‌کنیم تغییر می‌دهند.
 
 
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه مجموع منابعی که برای واکسیناسیون پیش بینی کرده ایم بر اساس ارز نیمایی ۳۲ هزار میلیارد تومان است، اما در بخش پشتیبانی اقتصادی و سطح حمایت‌ها منابع متغیر است، گفت: ۲۱ چالش بزرگ در زمینه مقابله با بیماری کرونا داریم. برای تغییر وضع کنونی و تبدیل رویکرد انفعالی به فعال؛ راهبرد محوری تهیه کرده ایم که ۷۰ درصد جمعیت جامعه را واکسینه کنیم. 
 
 

وی با بیان اینکه اهداف واکسیناسیون دو ماه به دو ماه در نظر گرفته شده است که با تجهیز منابع داخلی و خارجی واکسیناسیون تا بهمن زمان می‌برد، گفت: اگر با رویه کنونی در دنیا با بیماری کرونا مقابله شود اپیدمی این بیماری ۳ تا ۵ سال دیگر طول می‌کشد و اگر دنیا موفق عمل کند یک سال دیگر اپیدمی کرونا داریم.

 

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه بیماری کرونا هزینه‌های بسیاری به سازمان‌های بیمه گر تحمیل کرده است، افزود: فقط در اردیبهشت ۴۱ هزار بیمه شده سازمان بیمه سلامت بستری و ۵۰۰ هزار نفر سرپایی درمان شدند که ۶ هزار میلیارد تومان برای این سازمان بار مالی داشت. شیوه نامه‌های بهداشتی در حال بازبینی است و راهبرد‌های جدید برای مقابله با کرونا در یک هفته آینده مشخص و سند آن ابلاغ می‌شود البته اکنون سند واکسیناسیون کامل است، اما درباره شیوه نامه‌های بهداشتی به زمان بیشتری نیاز داریم.
 
 
نماینده مجلس شورای اسلامی در ستاد مقابله با کرونا با اشاره به اینکه برنامه ریزی کرده ایم تا پایان پاییز مشاغل، مدارس و دانشگاه‌ها فعالیت عادی خود را از سر گیرند و جامعه به آرامش برسد،‌ گفت: اگر خوب عمل کنیم در انتهای مهرماه تعداد فوتی‌های کرونا به زیر ۵۰ نفر نفر کاهش می‌یابد.
 
 
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه سالانه ۱ میلیارد دلار مواد اولیه و واسط برای تولید دارو‌های داخلی وارد می‌شود، افزود: این کار باید به مرور انجام شود و اگر یکباره بخواهیم حجم زیادی از این مواد را وارد کنیم مانند سرم دچار مشکل می‌شویم البته در بحث کمبود سرم، کم دقتی شد و برخی تولید کنندگان در اوج نیاز و بیماری اقدام به بازسازی کارخانه خود کردند. تأمین و تولید واکسن در دنیا با سختی همراه است و تاکنون واکسن برای کودکان زیر ۱۲ سال تولید نشده است بنابراین بحث واکسیناسیون و دریافت ۲ دز واکسن را برای ۷۰ درصد جمعیت کشور تا بهمن نهایی می‌کنیم.
 
 
 
 
کد خبر 1082900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha