سیاه نمایی در  اخبار خالی کردن زیر پای ملت و خیانت به مردم است

آیت الله حسینی ضمن تاکید بر اینکه فقط نباید به دنبال نقد دولت و حاکمیت باشیم، گفت: سیاه نمایی در برخی اخبار خالی کردن زیر پای ملت و خیانت به مردم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، آیت الله «سید نصیر حسینی» شامگاه یکشنبه (۱۷ مرداد) در نشست با هیئت اندیشه‌ورز بسیج رسانه استان کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت ۱۷ مرداد روز خرنگار با تبریک این روز و با قدردانی از تلاش های خبرنگاران استان در بیان مشکلات و اطلاع رسانی از خدمات نظام گفت: کار ارزشمند و اثرگذاری در جامعه داریم و پل ارتباطی میان مردم با مسئولان هستید.

 

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مسئولان در فضایی که نمی‌دانند چه تصمیمی بگیرند و چه کاری انجام دهند با اخبار خوب خبرنگاران و گزارش ها و تحلیل‌های آنها در مسیر قرار می‌گیرند.

 

وی در ادامه افزود:  هر چه اطلاعات و آگاهی انسان‌ها بیشتر باشد تصمیم‌گیری برای آنها راحت تر و خردمندانه‌تر است که خبرنگاران و رسانه‌ها در این زمینه رسالت سنگینی بر عهده دارد.

 

آیت الله حسینی تصریح کرد: اخبار اثرگذار موجب می شود تا آگاهی در جامعه جاری شده و مردم از منابع درست و صحیح اطلاعات خود را دریافت کنند اگر اخبار صحیح و موثق باشد خواننده و شنونده آگاهی درستی پیدا کرده و تصمیم درستی خواهد گرفت اما اگر اخبار غیر صحیح و غلط باشد جامعه نیز تصمیم نادرست و غلط و خطرناک خواهد گرفت.

 

این استاد حوزه های علمیه در ادامه گفت: در خبرها باید همواره مشکلات مردم بیان شود و از سوی دیگر نباید از خدمات غافل شویم بلکه در کنار مشکلات باید خدمات نظام همراه با مشکلات و درخواست‌های مردم انعکاس پیدا کند.

 

حسینی گفت: در کنار مشکلات باید ظرفیت‌های هم مورد توجه قرار گیرند و مهمتر از همه اینکه امیدبخشی به جامعه تزریق شود.

 

وی در ادامه با گلایه از برخی اخبار که جز نا امیدی چیزی به جامعه تزریق نمی‌کند گفت: در برخی اخبار چنان سیاه‌نمایی می‌شود که گویی چیزی باقی نمانده و اذهان و قلوب را مشوش می‌کند اخباری که هدف‌دار بوده و وانمود می‌کند نظام اسلامی کاری نکرده؛ این کار خالی کردن زیر پای ملت و خیانت به مردم است.

 

حسینی یادآور شد: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی از مشخصه های اخبار خوب بوده و اگر خبر منجر به بصیرت و آگاهی شود بهترین خدمت به ملت خواهد بود.

 

وی در ادامه با بیان اینکه باید ادبیات نوشتاری خبرنگاران روز به روز ادیبانه‌تر و مردم پسند باشد یادآور شد: ادبیات خبرنگار به گونه‌ای باشد که اخلاق و معنویت از آن تراوش کند.

 

حسینی در همین زمینه عنوان کرد: ادبیات نوشتاری خبرنگار مهم است که باید وزین و متین و با اخلاق و بعد معنوی داشته باشد تا به جامعه کمک شود خبرنگار باید بداند که چگونه و چه موقع خبر انتشار دهد که اثرگذاری داشته باشد.

 

نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: باید ملاحظه ارزش‌های معنوی اخلاقی و سیاسی در اخبار شود و خبرنگار باید اهداف عالیه برای خود ترسیم کند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه فقط نباید به دنبال نقد دولت و حاکمیت باشیم بلکه لازم است برخی فرهنگ‌های نادرست در بین مردم را نیز تذکر داده و اصلاح کنیم یادآور شد: در بحث کرونا تجمعات غلط در عروسی‌ها و عزاداری‌ها یکی از از مشکلاتی است که در جامعه وجود دارد و باید خبرنگاران برای تصحیح چنین رفتاری بکوشند.

 

حسینی گفت: تیراندازی ها در عروسی و عزا باید توسط رسانه‌های استان تقبیح شود پوشش‌های نامناسب و وارداتی که جای لباس بومی و ملی ما را گرفته باید توسط رسانه‌ها گوشزد شود همچنین سگ گردانی در خیابان ها که باید از سوی رسانه‌ها مورد سرزنش قرار گیرد.

 

وی به برخی از آسیب‌های اجتماعی در استان اشاره کرد و گفت: رسانه ها باید با تحلیل‌ها و اخبار خوب و درست به مقابله با طلاق و اعتیاد بروند.

 

حسینی با بیان اینکه هر خبری نباید منتشر شود یادآور شد: باید اثرگذاری خبر مدنظر خبرنگار باشد همچنین در خبرها خروجی آن پیش‌بینی شود خبری منعکس شود که به نفع جامعه و مردم باشد.

 

وی در ادامه به مشکلات خبرنگاران اشاره کرد و با بیان اینکه همه مشکلاتی که بیان شد به حق است یادآور شد: ما نیز به نوبه خود از مسئولان استانی درخواست رفع مشکلات خبرنگاران را داریم و باید تا جایی که می‌توانند برای پیگیری و رفع آن‌ها توجه لازم را داشته باشند.

کد خبر 1083199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha