«روح الله رستم پور» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قزوین گفت: پس از اردوی برون استانی چابهار که در ایام عید برگزار شد برای راحت تر شدن غربالگری عمومی در سطح شهر قزوین اقدام به راه اندازی کلینیک جهادی با نام شهید حبیبی در خیابان شهدا (سپه) قزوین کردیم و جهادگران مشغول انجام تست پی سی آر از افراد مشکوک به کرونا بودند.
مسئول قرارگاه جهادی شهید حجت اسدی در قزوین ادامه داد: جهادگران قرارگاه شهید حجت در پیک چهارم کرونا با حضور در آزمایشگاه های سطح شهر به منظور تسریع و تسهیل روند پاسخگویی به مراجعان و شناسایی افراد مبتلا به کرونا، کمک شایانی کردند.
وی عنوان کرد: با شروع پیک پنجم کرونا هم قرارگاه جهادی در حوزه واکسیناسیون گروه های هدف مشغول فعالیت است؛ استان قزوین مرکز تجمیعی واکسیناسیون عمومی کرونا با ۲۰ غرفه در محل نمایشگاه های بین المللی شهر قزوین دایر کرده است که حدود ۳۰ جهادگر سلامت از قرارگاه شهید حجت به بهبود این فرآیند کمک می کنند و این روند همچنان ادامه دارد.
رستم پور با اشاره به پروژه های عمرانی این مجموعه از ابتدای سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: روستاهای آجربند، چاریس و اورس آباد به عنوان عرصه های مدنظر برای انجام عملیات عمرانی شناسایی شدند و در حال حاضر جهادگران قرارگاه جهادی شهید حجت در روستای اروس آباد بخش مرکزی قزوین با نام و یادبود شهید امیرحسین علیخانی مشغول ارائه خدمات عمرانی و سلامت به مردم هستند.
وی تصریح کرد: در روستای چاریس که از توابع بخش مرکزی شهرستان قزوین است، مرمت بنای مسکونی مدنظر بود که به خوبی انجام شد، در روستای آجربند هم ساخت سه واحد مسکونی از صفر تا صد در دستور کار قرار دارد که در حال حاضر جهادگران مشغول خاکبرداری و فنداسیون هستند.
مسئول قرارگاه جهادی شهید حجت اسدی در قزوین توضیح داد: برآورد هزینه ساخت هر کدام از واحدهای مسکونی حدود 200 میلیون تومان است که پروژه عمرانی روستای اورس آباد ساخت منزل مسکونی ۵۰ متری برای خانواده زیر پوشش کمیته امداد بوده که در مرحله دیوارچینی است.
وی اعلام کرد: مجموعه کمیته امداد و بنیاد ملی مسکن هم با طرح وام های بلاعوض و معرفی این مددجویان برای دریافت وام های قرض الحسنه موافقت کرده اند اما از طرفی برخی از این خانواده ها با توجه به نداشتن ضامن معتبر بانکی هنوز موفق به دریافت این وام ها نشده اند و قرارگاه جهادی شهید حجت تاکنون با کمک خیرین کار تکمیل پروژه های عمرانی را پیش برده است.
رستم پور با اشاره به برنامه های آموزش و کارآفرینی قرارگاه جهادی ابراز کرد: واحد اشتغال و کارآفرینی مجموعه از ابتدای سال مشغول به پرورش جوجه های یک روزه بودند، در این طرح حدود ۷ هزار و ۵۰ قطعه جوجه یک روزه خریداری و به مدت یک ماه نگهداری شد و در پایان بین خانواده های مستحق روستایی توزیع شد.
وی خاطر نشان کرد: کمک به معیشت خانواده های روستایی از مهم ترین برنامه های واحد آموزش و کارآفرینی قرارگاه جهادی است که در همین خصوص بسیاری از خانواده های روستایی با اجرای طرح پرورش و توزیع جوجه و دریافت ۱۰ تا ۱۵ قطعه جوجه یک ماهه که در حال حاضر تبدیل به مرغ تخمگذار شده اند از مزایای این طرح بهره مند شدند.
وی یادآور شد: قرارگاه جهادی بنا دارد در سال جاری با قدرت بیشتر پروژه های عمرانی را آغاز و با همت جهادگران با بهترین کیفیت و در کمترین زمان به پایان برساند و همین جا اعلام می کنیم که قرارگاه آماده حمایت از جهادگران و گروه های جهادی است که می خواهند به حوزه عمرانی و سایر عرصه ها ورود پیدا کنند امیداریم نیروهای جهادی پای کار بیایند و این هم افزایی در روستاها را شاهد باشیم.
نظر شما