کتاب و کتابخوانی جایگاه ویژه ای در نظام جمهوری اسلامی دارد

رییس بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی، جایگاه کتاب و کتابخوانی را در نظام جمهوری اسلامی ویژه و منحصر به فرد عنوان کرد و خواستار رعایت استانداردهای جهانی در اداره کتابخانه های استان شد.

به خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، محمد رضایی شب گذشته (18 دی) در جلسه بررسی راهکارهای توسعه کتابخوانی خواستار رعایت استانداردهای جهانی در اداره کتابخانه های استان شد.


وی با اشاره به شناخت ریشه های ناتوی فرهنگی اظهار کرد: حملات دشمنان به جامعه اسلامی ایران در واقع نشات گرفته از ریشه قدرت فهم و دانش ملت ایران اسلامی در طول تاریخ بوده است.


رییس بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی گفت: کتاب، ریشه این فهم و دانش بوده است و به همین جهت دشمنان ملت ایران در نخستین مرحله از حملات خود به نابودی کتابخانه ها اقدام کرده اند.


وی گفت: بنابر نقل تاریخ، مغول ها در حمله به ایران صدها هزار جلد کتاب را سوزاندند و در طول تاریخ این اقدام به روش های مختلف صورت گرفته است.


رضایی با بیان اینکه در نظام جمهوری اسلامی ایران کتاب و کتابخوانی جایگاه ویژه ای دارد، یادآور شد: مقام معظم رهبری به عنوان عالی ترین مسئول نظام علاقه و الفت خاصی با کتاب داشته و همواره ایشان در بازدید از نمایشگاه های کتاب بیشترین وقت را به این امر اختصاص داده و با نشاط خاصی حضور می یابند.


وی تاکید کرد: متاسفانه وضعیت کتابخانه های عمومی در کشور در شان و توجه آرمان رهبری نبوده و جوابگوی ناتوی فرهنگی دشمن نیست.


رییس بنیاد نخبگان آذربایجان شرقی، خواستار رعایت استانداردهای جهانی در اداره کتابخانه ها شد و ادامه داد: در حال حاضر کتابخانه های عمومی در سطح بین الملل با استاندارد خاصی اداره می شود و هفت وظیفه مشخص در زمینه طبقه بندی کتاب ها، استانداردهای سازه و استانداردهای امانت رعایت می شود.


برقی، از روسای انجمن کتابخانه های عمومی استان نیز در این جلسه خواستار مشارکت بیشتر شهرداری ها در توسعه کتابخانه ها شد.


فرماندار بناب اظهار کرد: وظایف شهرداران نسبت به احداث فضاهای آموزشی و کتابخانه های بیشتر مورد توجه قرار گیرد و ظرفیت های قانونی در این زمینه به کار گرفته شود.


برقی خاطرنشان کرد: برابر وظایف قانونی شهرداری ها در زمینه توسعه آموزش عمومی وظایف قابل توجهی را بر عهده دارند که در قانون بدان اشاره شده است.


برقی افزود: در جهت توسعه فعالیت های فرهنگی در نقاط شهری یادآوری وظایف قانونی به شهرداری ها ضرورت دارد.


وی یادآور شد: در حال حاضر کتب ادبی با محتوای دینی از بیشترین استقبال مردمی برخوردار است.


منافی، رییس شورای اسلامی شهر و روستای آذربایجان شرقی نیز در این جلسه خواستار همکاری بیشتر نهادهای فرهنگی و شوراهای اسلامی شهر و روستا در جهت توسعه کتابخانه ها شد.


رییس شورای اسلامی شهر و روستای آذربایجان شرقی با بیان اینکه تحولات خوبی در عرصه کتابخانه های عمومی استان صورت گرفته است اظهار کرد: رشد و توسعه در جهت فضاهای کتابخانه ای را در نقاط مختلف استان شاهد هستیم.


پایان پیام/
 

کد خبر 10903

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha