به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، آیت الله«سیدکاظم نورمفیدی» صبح امروز (پنجشنبه 11 شهریور) در دیدار با معاون توسعه و مدیریت سازمان تبلیغات اسلامی اظهار کرد: تبلیغ به نوعی حتی از مسئله اجتهاد نیز اهمیت بیشتری دارد و به این مسئله دکتر شهید مطهری تاکید داشتند.
نماینده ولی فقیه در گلستان ادامه داد: یک مبلغ در بطن میدان است و با مردم سر و کار دارد و مردم ممکن است که مجتهد خود را حتی در طول عمر نبینند ولی مردم با مبلغ سرو کار دارند و رفتا و کردار آن بر مردم تاثیرگذار است.
آیت الله نورمفیدی بیان کرد: در برخی از شهرهای استان در گذشته روحانی حضور داشتند که از سطح علمی بالایی برخوردار نبودند ولی به واسطه رفتار و کردار در دل مردم نفوذ کرده بودند و این نشانه آن است که در دل مردم بودن در کار تبلیغی بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: سازمان تبلیغات اسلامی قبل از آنکه به بیرون توجه کند باید به درون خود توجه کند و باید مبلغان و مروجین را تحت کنترل داشته باشند، دینی که باید ارائه شود و روایتی که باید خوانده شود مسئله گسترده ای در حوزه تبلیغی است که باید به آن اهتمام شود.
این مقام مسئول بیان کرد: در یک هیئت در تهران به خلفا و همسر رسول خدا(صلی الله علیه و آله وسلم) توهین می شود و آیا دین این مسئله را عنوان کرده و این موضوعات مسئله ای است که مسئولیت سنگین سازمان تبلیغات اسلامی را نشان می دهد.
آیت الله نورمفیدی بیان کرد: در قوه قضائیه بحث درون نگری مطرح است و این مسئله بسیار حائز اهمیت است و این مسئله جلوی شکاف بین مردم با دستگاه قضائیه را می گیرد و در تبلیغات اسلامی نیز مسئولیت سختی در این زمینه دارید.
وی بابیان اینکه روحانیت ابتدا باید به درون خود نگاه کند و بعد بیرون گرایی داشته باشد، افزود: مبلغان باید از سطح علمی و کارآمدی بالایی برخوردار باشند تا بتوانند یک منطقه را مدیریت کنند.
نماینده ولی فقیه در گلستان ابراز داشت: نگاه ها به مسئله تقریب در استان بسیار متفاوت است و باید با دقت به این مسئله ورود پیدا کنیم.
آیت الله نورمفیدی متذکر شد: در ارتباط با اهل سنت حتما تبلیغات اسلامی با مرکز بزرگ اسلامی ارتباط نزدیک داشته باشد و مرکز بزرگ اسلامی در استان اشراف کامل به مسائل تقریبی دارد.
وی افزود: مسئله تبلیغ باید یک انسجامی به خود بگیرد و اگر مدیریت مبلغ برعهده تبلیغات اسلامی است باید این هماهنگی بین دستگاه های فرهنگی به وجود بیاید.
نظر شما