پایگاه‌های آموزش مجازی با نیازهای ویژه تجهیز می‌شوند

معاون برنامه ریزی آموزشی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی از اجرای برنامه توسعه و بهبود ابزارهای آموزش از راه دور برای کودکان بانیازهای ویژه با همکاری سازمان آموزش و پرورش استثنایی و مرکز امور بین الملل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی، معاون برنامه ‎ریزی آموزشی و توان‎بخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: برنامه"توسعه و بهبود ابزارهای آموزش از راه دور برای کودکان بانیازهای ویژه" با همکاری مرکز امور بین الملل در حال اجرا است.

مجید هداوند گفت: شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مراکز آموزشی، نیاز به ایجاد نگاهی نو و کاربردی به فرایند آموزش را ایجاد نمود. نگاهی که فراتر از آموزش‎ های سنتی و حضوری باشد. بیماری همه‎گیر ناشی از ویروس کرونا، معلمان و دانش‎ آموزان را مجبور نمود تا در خانه درس بدهند و درس بخوانند تا با رعایت فاصله گذاری اجتماعی، از شیوع بیشتر ویروس، جلوگیری بعمل آید. در بحران کرونا، ارائه آموزش‎های الکترونیکی یکی از روش­ های مناسب، جهت استمرار آموزش و توان‎بخشی کودکان و دانش‎ آموزان با نیازهای ویژه، در ایام تعطیلی مدارس است.

هداوند افزود: از طریق آموزش مجازی می­توان به روش­ های نوین و کارآمد یادگیری دست یافت و ضمن ارتقاء یادگیری و دسترسی به فرصت‎های یادگیری، به گسترش عدالت دیجیتالی کودکان و دانش ‎آموزان بانیازهای ویژه کمک کرد.

وی گفت: آموزش‎های مجازی به دوران کرونا محدود نمی شود. بلکه براساس اسناد فرادستی چون سند چشم‎ انداز 20 ساله نظام جمهوری اسلامی ایران، سند توسعه فاوای آموزش و پرورش، سند راهبردی نظام جامع فناوری اطلاعات کشور، سند نقشه جامع علمی کشور و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز بر به کارگیری فناوری‎های نوین در امر آموزش و پرورش تاکید دارند.

هداوند ادامه داد: بر همین اساس، سازمان آموزش و پرورش استثنایی به منظور تولید و بارگذاری محتوای الکترونیکی مورد نیاز دانش‎ آموزان بانیازهای ویژه در شبکه شاد، در نظر دارد پایگاه‎های آموزش مجازی را در سطح کشور توسعه دهد تا زمینه دستیابی دانش‎آموزان با نیازهای ویژه در گروه‎های مختلف معلولیت، را به آموزش الکترونیکی مهیا سازد و ضمن رفع بحران و استمرار آموزش دانش‎ آموزان در دوران فاصله گذاری اجتماعی و تعطیلی مدارس، عدالت آموزشی را در دوران پسا بحران ارتقا دهد.

معاون برنامه ریزی آموزشی و توان‎بخشی سازمان گفت: در همین راستا با همکاری مرکز امور بین الملل، تجهیزات تخصصی از قبیل دوربین فیلمبرداری، برد هوشمند، ویدئو پروژکتور، رایت کم و کیت فلاش قریب به 16 میلیارد ریال تهیه شده است که برخی از اقلام توزیع و برخی دیگر در حال توزیع است. همچنین به منظور مناسب سازی (آکوستیک سازی) فضای 32 پایگاه آموزش مجازی، قریب به 15 میلیارد ریال بین پایگاه‎ ها توزیع شده است.

کد خبر 1091439

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha