توضیحات امیر ایرانی در مورد اعزام هفتاد و پنجمین ناوگروه اعزامی به اقیانوس اطلس/ رونمایی از موتور دریایی تمام ایرانی در آینده ای نزدیک

امیر ایرانی در اولین نشست خبری با اصحاب رسانه در مورد اعزام هفتاد و پنجمین ناوگروه ایرانی توضیحاتی را ارایه داد و از رونمایی از موتور دریایی تمام ایرانی در آینده ای نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، امیر دریادار شهرام ایرانی در نشست خبری با اصحاب رسانه در تشریح هفتاد و پنجمین ناوگروه اعزامی به اقیانوس اطلس با بیان اینکه با افتخار اعلام می کنم که بزرگترین اقدام اقتداری تاریخ دریایی ایران با اعزام ناوبندر مکران و ناوشکن سهند به اتمام رسید، گفت: این ماموریت خودباوری، اقتدار و بالندگی ایران را به نمایش گذاشت، زمانی که صحبت از ناوشکن سهند می شود یعنی نماد اوج خودباوری و بالندگی ایران در عرصه دریا و دریانوردی.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه این ماموریت مهم و راهبردی پیام آور توانمندی و اقتدار ایران است، افزود: ما پیام آور صلح و دوستی هستیم، ایران هیچ گاه چشم طمع به دیگران نداشته است و خواهان صلح و دوستی با دیگران است.

 

وی  با اشاره به پیشرفت های کشور با توجه به تحریم ها و فشارهای بین المللی از سوی بیگانگان خاطرنشان کرد: اگرچه فشارها و تحریم ها همه جانبه اعمال شده است اما توانسته ایم با اتکا به توان داخلی تحریم ها را بی اثر کنیم. نیروی دریایی با اقتدار توانست در همان روزهای اول جنگ نیروی دریایی ارتش رژیم بعث را از کار بیندازد و با اسکورت بیش از 10 هزار کشتی شاهرگ اقتصادی کشور را حفظ کرد.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه این اقتدار و توانمندی بعد از دفاع مقدس با بازسازی، نوسازی تجهیزات ادامه یافت، تصریح کرد: ما با فرمان فرماندهی کل قوا وارد ساخت ناو شدیم و جماران نتیجه این فرمان شد. بعد از آن به سرعت به سمت ساخت ناوشکن سهند و سبلان حرکت کردیم و وارد آب های اقیانوس هند و آزاد شدیم.

 

وی گفت: پس از این مرحله با عبور از تنگه جبل الطارق در آب های دوردست حاضر شدیم و با افتخار و اقتدار توانمندی فرزندان ایران اسلامی را نشان دادیم و منادی صلح و دوستی بودیم.

 

وی اظهار کرد: اقدامات نیروی دریایی ارتش در مقابله با دزدان دریایی همواره نشان از اقتدار و توانمندی این نیرو بوده است. ایران اسلامی امنیت را نه تنها به شاهرگ اقتصادی بلکه امنیت را برای همگان ایجاد کرده است.

 

وی با بیان اینکه ماموریت ها در آب های اقیانوس اطلس بسیار اهمیت دارد، گفت: عبور ناوگروه ارتش جمهوری اسلامی ایران در آب هایی که قدرت های استکباری در آنها حضور دارند و موفقیت در این ماموریت ها نشان از اقتدار و توانمندی جمهوری اسلامی ایران است.

 

وی گفت: امیدواریم بتوانیم با تلاش و مجاهدت های همرزمان مان در این نیرو راه شهدا را به بهترین شکل ممکن ادامه دهیم.

 

امیر ایرانی در مورد دستاوردهای نیروی دریایی توضیح داد: ما توانسته ایم به تجهیزات راهبردی دست یابیم و انشاءالله به زودی شاهد رونمایی از موتور دریایی تمام ایرانی هستیم.

 

وی در مورد اولویت های نیروی دریایی یادآور شد: تامین امنیت دریایی و خطوط تجارت دریایی از اولین اولویت های نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران است و با اقتدار ایستاده ایم و با فرمان فرماندهی معظم کل قوا آماده انجام هرگونه ماموریت هستیم.

 

امیر ایرانی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد انعکاس جهانی برای حضور نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در اقیانوس اطلس اظهار کرد: ناوگروه هفتاد و پنجم حاصل تجربیاتی است که از سال 88 تاکنون کسب شده است. این تجربیات بسیار ارزشمند بود.

 

وی گفت: ما به جز اقیانوس اطلس به سمت دریای چین هم رفتیم و با ناوشکن سبلان در آن منطقه حضور یافتیم. در ادامه در دریای مدیترانه حاضر شدیم و از کانال سوئز عبور کرده و پا را از این فراتر گذاشته و به دماغه امید نیک رفتیم و در سال 1400 با عبور از سه اقیانوس با افتخار در مراسم روز نیروی دریایی روسیه حضور یافتیم.

 

وی خاطرنشان کرد: در این مسیر همواره منادی صلح و دوستی بودیم. ما امنیت را فقط برای خودمان برقرار نکردیم بلکه بقیه کشورها را در سایه این امنیت از منطقه عبور کرده اند و امنیت را به منطقه و جهان هدیه کرده ایم.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش در مورد پیشران های دریایی خاطرنشان کرد: در این حوزه باید بگوییم که بومی سازی این پیشران ها برای ما مهم است و به زودی شاهد ساخت اولین پیشران تمام ایرانی هستیم که در عرصه دریا به تمام ارگان ها کمک می کند.

 

وی گفت: بزرگترین چالشی که برای ناوگروه هفتاد و پنجم ایجاد شد، این بود که موجب شد ما خودباوری خود را اثبات کردیم، ما تنها کشوری هستیم که امنیت دریایی خودمان را به طور کامل تامین می کنیم و این ناوگروه نیز بدون تامین نیازمندی از هیچ کشوری به مسیر خود ادامه داد.

 

امیر ایرانی تصریح کرد: در طول مسیر حتی برای رفع نیازهای فنی هم به هیچ بندری نیاز پیدا نکردیم.

 

وی گفت: دقت نظر دشمن روی ناوگروه ما بیشتر به این دلیل بود که ببیند ما قوانین را نقض می کنیم یا خیر که خدا را شکر ما هیچ قانونی را نقض نکردیم و توانستیم از سه کانال مهم و هشت تنگه دریایی با سلامت عبور کنیم.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش در مورد برگزاری رزمایش های مشترک اظهار کرد: یکی از برنامه های مهم ما برگزاری رزمایش های مرکب با سایر کشورهاست و ما هر دو سال یک بار با کشور عمان رزمایش امداد و نجات انجام می دهیم و به دنبال آن هستیم که با دعوت از کشورهای بیشتر رزمایش های بهتری برگزار کنیم.

کد خبر 1092062

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha