پایان کار سفارت آمریکا و آغاز پروژه سوریه ستیزی

روایتی از کارشناس سیاست های آمریکا و ژنرال بازنشسته پنتاگون ثابت می کند که برنامه آمریکا علیه سوریه از دهه 1990 نوشته شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مایکل چوسودووسکی، مفسر و کارشناس جنگ ها و برنامه های پنهان امریکا علیه کشور ها درباره این حرکت علیه سوریه ابراز نگرانی می کند و می نویسد: برنامه پنهان آمریکا علیه سوریه به عنوان عاملی قدرتمند در خاورمیانه بسیار نگران کننده بوده و جزوه معدود برنامه ها تدوین شده و هدفمند آمریکا به شمار می رود که این کشور متعهدانه به آن وابسته است.
وی در این باره ادامه می دهد: سوریه به این دلیل مورد هدف آمریکا است که یکی از دوستان و متحدان ایران محسوب می شود و پنتاگون برای سرنگونی دولت های هر یک از این دو برنامه ریزی کرده است.
مایکل چوسودووسکی همچنین در مصاحبه رادیویی با گانز اند باتر اعلام کرد: آمریکا همواره در حال چینش نظامی و سیاست های دشمن طلبانه علیه کشور هایی است که با ایران روابط دوستانه دارند.
طرح اشغال عراق و کویت و ترکیه و استقرار پایگاه نظامی در عربستان سعودی و قطر از جمله این پیامدهای این هدف است.
به گفته مایکل چوسودووسکی مداخله نظامی در سوریه هدف دیگری را در پی دارد و آن هم مقابله با حزب الله در لبنان است.
مایکل چوسودووسکی با اشاره به کتاب ژنرال بازنشسته وسلی کلرک، با عنوان « وقتی بازی های جنگی واقعی می شود» هشدار داد که استراتژی نظامی پنتاگون علیه سوریه از سال 2003 نوشته شده است.
براساس اظهارات کلرک در کتاب دیگری با عنوان « برای پیروزی در جنگ های مدرن» در جایی می بینیم که جنگ علیه سوریه پرونده ای است که از سال 1990 روی میز پنتاگون قرار داشته است.
وی می نویسد: وقتی در سال 2001 وارد پنتاگون شدم یکی از افسران در گفتگویی دوستانه به من گفت : ما همواره فکر حمله به عراق را در سر داریم اما این پایان کار نیست این آغاز برنامه ای است که در پی آن سوریه، لبنان، لیبی،سومالی،سودان و ایران هدف می شوند.
ضعف این برنامه به زودی و در سال 2008 آشکار شد، انتقال دولت به باراک اوباما نشان داد که آمریکا در شگرد خود دچار نوعی سقوط و نوعی سکته شده است.
جایی که جنگهای عراق و افغانستان با شکستی فاحش روبرو شد و از سویی ورود به کشورهایی چون ایران و لبنان و سوربه مساوی شد با بن بستی ابدی، در این جا آمریکا برای ادامه برنامه های سوخته خود تصمیم گرفت از طریق جنگ های روانی و داخلی وارد عمل شود.
اما از سویی اتفاقات اخیر چون بیداری اسلامی وضعیت را به گونه ای دیگر برای آمریکا رقم زد و بسیاری از منابع نفتی چون کشور لیبی را از دست او خارج کرد.

چوسودووسکی اظهار می کند که کشورهایی چون عراق، لیبی، سودان، سومالی و ایران به واقع آمریکا را سرکوب کردند چرا که هرگز به بازی های سیاسی و نظامی این کشور تن در نداده اندو ورشکستگی شرکت های نفتی آمریکایی و انگلیسی مصیبت دیگری بود که در این بازی عاید آمریکا شد.
بنابر این گزارش، از زمان آغاز شورش های داخلی سوریه هر روز می بینیم که سیاست های آمریکا به شکلی در قالب مخالفت و ایستادگی رنگ عوض می کند در حالی که روسیه و چین همچنان با استفاده از حق وتو در سازمان ملل در برابر این مداخله ایستاده اند.
ثروت مدافعان آمریکا در حالی خرج می شود که این کشور در مورد مسئله سوریه مظلوم نمایش داده شود و تنها خواهان بازگشت آرامش به سوریه باشد.
جنگ داخلی و کشیده شدن این مطلب به مقابله نظامی در کشور برخاسته از مداخله ها و نقشه های خارجی است.
به گزارش اینفو فلسطین، گزارش های مفصل و جزء به جزئی که وضعیت نظامیان مخالف دولت اسد را تفسیر می کند نشان می دهد که این نظامیان با قانونی شبیه به قدرتمندترین نیروهای نظامی تربیت شده مبارزه می کنند.
سیبل ادموند، مفسر و افسر عملیات های مخفی اف بی آی و تحلیل گر مسائل خاورمیانه ، فیلیپ ژیرالدی، افسر سابق سیا، جان آر بردلی، نویسنده و خبرنگار انگلیسی در تایید مایکل چوسودووسکی تاکید کردند که ناتو به عنوان نیروهای مداخله گر خارجی از شورش های داخلی سوریه حمایت کرده و به آن دامن می زند.

 

 

کد خبر 109471

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha