ادبیات انقلاب اسلامی بر پایه روحیه استبداد ستیزی تشیع استوار است

مسئول موسسه فرهنگی میثاق غدیر تبریز، در تشریح مبانی ادبیات انقلاب اسلامی و رموز پایداری این ادبیات، گفت: ادبیات انقلاب اسلامی بر پایه روحیه استبداد ستیزی تشیع استوار است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مسئول موسسه فرهنگی میثاق غدیر تبریز، در نشست روحانیت و انقلاب به تشریح مبانی ادبیات انقلاب اسلامی و رموز پایداری این ادبیات پرداخت.

 

حجت الاسلام سید حسین مطهر نژاد با بیان اینکه جامعه ایرانی با هویت ناب شیعی گره خورده است، گفت: مطالعه هویت ایرانی بدون توجه به هویت های شیعی امکان پذیر نیست بلکه باید تحولات کلان اجتماعی و سیاسی ایران را در آئینه جامعه شیعی دانست.


حجت الاسلام مطهر نژاد تصریح کرد: تشیع غیر از اسلام ناب نیست و اگر امروز تشیع را با این نام می شناسیم به واسطه تقید تشیع به سیره مولامی متقیان علی (ع) به عنوان مجری اسلام ناب در جامعه پس از پیامبر است.


استاد و محقق علوم اسلامی تاکید کرد: در نگاهی به جامعه نبوی مشاهده می کنیم که سیستم تربیتی نبی مکرم اسلام که علی (ع) نیز بدان پایبند بود پاسخگو کردن حکومت در برابر مردم و نیز تقویت روحیه استبداد ستیزی در جامعه بود به نحوی که این روحیه همواره سدیدر برابر استبداد حکام جور بوده است.


حجت الاسلام مطهر نژاد گفت: ادبیات انقلاب اسلامی بر پایه روحیه استبداد ستیزی تشیع استوار است و در حقیقت انقلاب اسلامی ایران الگویی تمام عیار از مدل حکومتی شیعی بود.


مسئول موسسه فرهنگی میثاق غدیر با اشاره به این محور کلی خاطرنشان کرد: البته در این راستا اتحاد کلمه پشتوانه اصلی مبارزه با استبداد است که ملت ایران در سال 57 توانست با رهبری امام خمینی این دو عنصر مهم را با همدیگر همراه سازد.


وی افزود: ادبیات انقلاب کتاب قطوری را شامل می شود اما بی تردید شاه بیت این کتاب قطور روحیه استبداد ستیزی تشیع و اتحاد آحاد جامعه و وجود رهبری الهی دراین میان است.
 

همچنین در ادامه این نشست دکتر وحید رشادت، از اساتید علوم سیاسی دانشگاه تبریز با اشاره به اهمیت وحدت کلمه در مبارزات ضد شاهی مردم ایران گفت: مبارزه بر علیه ظلم و جور خصوصا در مبارزه با حاکمیت طاغوت اگربا اتحاد و یکپارچگی نباشد محکوم به شکست و حتی قدرت یافتن بیشتر طاغوت است.


وی ادامه داد:‌ بر همین اساس امام راحل همواره بر اصل اتحاد و همدلی مردم در جامعه تاکید داشتندو از این عنصر بیش ترین استفاده را بردند.

 

استاد علوم سیاسی دانشگاه تبریز تصریح کرد: هدف اصلی حکام جور چه در تاریخ صدر اسلام و چه درسالهای قبل از انقلاب مبتنی برتفرقه میان مردم و کاسته شدن از حساسیت مردم نسبت به ظلم و ستم در جامعه و مشغول کردن آنان به مسائل جنبی ونفسانیات بوده است.


وی خاطرنشان کرد: گسترش مراکز فساد و فحشا و تفرقه افکنی دینی دو عاملی بود که امام با هوشیاری مقابل آن ایستاد و کمر استبداد فاسد را شکست.


پایان پیام/

 

کد خبر 109497

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha