روحانیت از اصولگرایی جدایی‌ناپذیر است

محمدنبی حبیبی با تأکید بر اینکه روحانیت از اصولگرایی جدایی‌ناپذیر است بر تأیید جبهه متحد اصولگرایان با توجه به نظر آیت‌الله مهدوی کنی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار شبستان، محمدنبی حبیبی، دبیر کل حزب مؤتلفه اسلامی امروز در نشستی با حضور خبرنگاران بر توجه ویژه به روحانیت در کنار اصولگرایی تأکید کرده و گفت: آیت‌الله مهدوی کنی بر تأیید لیست جبهه متحد توسط حزب مؤتلفه و رأی‌دهندگان توصیه کردند.

حبیبی اظهار داشت: جبهه متحد برای ایجاد اتحاد بین اصولگرایان شکل گرفته است و مانند برخی دیگر از اصولگرایان معتقد نیست که اصلاح‌طلبان از فضای سیاسی کشور حذف شده‌اند زیرا 800 تا 1200 کاندیدا از این حزب در انتخابات شرکت کرده‌اند. بر همین اساس معتقدیم اصولگرایان اگر بخواهند با رقبای خودشان رقابت کنند باید اتحاد داشته باشند.

وی ادامه داد: در جریان اصولگرایی مانند هر جریان دیگری اختلاف سلیقه وجود دارد، برای کم شدن این اختلافات ما راه درست را مذاکره بین اصولگرایان نمی‌دانیم بلکه از جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز برای حل این اختلافات کمک گرفتیم.

دبیر کل حزب مؤتلفه اسلامی افزود: یک محوریت کاملا متقن برای انتخاب اصولگرایان در انتخابات به نظر ما استفاده از جامعتین بود که در همین رابطه مواجه شدیم با سفر 10 روزه مقام معظم رهبری به قم که در آن به حضور پررنگ‌تر جامعتین در امور مهم سیاسی تأکید شد.

وی اضافه کرد: در همین برنامه جلسه‌ای بین سران اصولگرا و اعضای جامعتین و رؤسای آنها آیت‌الله یزدی و آیت‌الله مهدوی کنی برقرار شد که در آن منشور اصولگرایی تدوین گرفت و به نظر ما این کار مهمی است و زمینه تقویت وحدت بین اصولگرایان بود.

وی ادامه داد: حضور تأثیرگذار و مستمر سازمان روحانیت در سرنوشت انقلاب اسلامی بسیار ضروری است و این تنها بستگی به مقاطع انتخابات ندارد.

حبیبی در ادامه با اشاره به اینکه برخی از اصولگرایان، اصولگرایی را منهای روحانیت تجویز می‌کنند، تأکید کرد: این همان اصولگرایی منهای اصولگرایی است که معنی شعار اسلام منهای روحانیت می‌دهد و در اصل یک توطئه است که حتی اگر کسی از موضع یک اعتقاد شخصی و به دور از وابستگی به دشمنان آن را بیان کند نتیجه‌اش دشمن‌شاد‌کنی است.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه جبهه متحد اصولگرایان با محوریت جامعتین تشکیل شده، اعلام کرد: ما ضمن احترامی که برای بقیه محوریت‌ها قایل هستیم برای محوریت جامعتین نظیر و بدیعی قایل نیستیم و در جلسات جبهه متحد که بنا بر عقلانیت جمعی گذاشته شده فهرستی را منتشر کردیم که امروز آن را تأیید می‌کنیم البته امکان دارد در این لیست قسمتی از خواست‌های برخی از سلیقه‌ها اعمال نشده باشد اما نتیجه‌گیری بر اساس ائتلاف همین است.

دبیر کل حزب مؤتلفه اسلامی با تأکید بر اینکه آیت‌الله مهدوی کنی توصیه‌اش به همه ما و رأی‌دهندگان در سراسر کشور این است که لیست جبهه متحد را تأیید کنند، تصریح کرد: من در این توصیه هیچ تردیدی ندارم و اصولا یکی از دلایل حزب مؤتلفه اسلامی برای تعیین لیست جبهه متحد تأیید کلیت این لیست از طرف آیت‌الله مهدوی کنی است.

وی با اشاره به اینکه حزب مؤتلفه اسلامی دارای نامزدهایی در انتخابات است، گفت: مسلما عده‌ای از این نامزدها به مجلس می‌روند و در مجلس نهم یکی از مواردی که قصد توجه به آن را داریم موضوع تعمیق و گسترش تحزب در کشور است. وقتی که این بحث به میان می‌آید بایستی یک خصوصیاتی برای حزب قایل شویم.

وی افزود: ما معتقدیم اگر حزبی دارای سه توانایی داشتن برنامه مشخص در اداره کشور در شئون مختلف، کادرسازی برای اجرای همان برنامه‌ها با مدیران ساخته‌شده حزبی که توانایی اجرا داشته باشند و داشتن یک ایدئولوژی را داشته باشد حزب موفق است.

حبیبی گفت: مهم‌ترین ویژگی برای یک حزب داشتن ایدئولوژی است زیرا خیلی از وقت‌ها یک حزبی در جایی تشکیل می‌شود و به زودی در آن انشعاب شده که علت آن عدم استحکام ایدئولوژیک است و یکی از علل دوام نیم قرنی حزب مؤتلفه اسلامی داشتن ایدئولوژی حزبی است.

دبیر کل حزب مؤتلفه اسلامی اعلام کرد: این حزب با حضور در 30 استان و 200 شهرستان دائما کنگره برگزار می‌کند و وابستگی زیادی به سیستم اداری دارد و شخصی تعیین‌کننده در آن نیست.

این نامزد انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه البته احزابی نیز به وجود آمده‌اند که موجب بدبینی مردم نسبت به حزب‌ها شده‌اند، اظهار داشت: همیشه و همواره احزابی که محصول دولت‌ها باشند مانند حزب‌های مشارکت و کارگزاران از بین رفتنی خواهند بود.

وی در ارتباط با مسئله احزاب در مجلس نهم تصریح کرد: ما در تلاشیم تا نقاط قوت و ضعف دستگاهی کشور بر گردن احزاب باشد تا نظام یک قوت عمومی داشته و با گسترش احزاب رقابت‌های لفظی به رقابت‌های برنامه‌ای تبدیل شود.

حبیبی در ادامه با تأکید بر اینکه اقتصاد مردمی از اهداف حزب مؤتلفه اسلامی است، بیان کرد: اگر مؤتلفه‌ای‌ها وارد مجلس شوند برای مردمی‌سازی اقتصاد تلاش می‌کنند زیرا اقتصاد فعلی اقتصادی دولتی است و در برخی از مواقع هم به عنوان خصوصی‌سازی اتفاق خوبی نیفتاده و تشکیلات شبهه‌دولتی سهام‌ها را خریداری کرده و اقتصاد نام خصوصی‌سازی گرفته. ما معتقدیم اگر اقتصاد دولتی جواب می‌داد 70 سال حکومت مارکسیست نتیجه‌بخش بود.

وی ادامه داد: البته دولت باید برنامه‌ریز، ناظر و کنترل‌کننده اقتصاد باشد اما اینکه یک دولت قصاب، نجار و غیره داشته باشیم به نظر ما مردود است. در اصل 44 قانون اساسی اگر همت برای پیاده شدن آن داشتیم شاهد یک رونق اقتصادی کارساز بودیم. مجلس نهم باید تلاش‌اش را برای مردمی‌سازی اقتصاد چند ده برابر کند.

وی اضافه کرد: طبق بیانات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد کشور، اقتصاد جز با یک کار جهادی کارساز نخواهد شد.

حبیبی در پایان اظهارات‌اش از مردم به خاطر حضور در راهپیمایی 22 بهمن تشکر ویژه کرده و خاطرنشان کرد: مردم بسیاری از معاملات را بهم زدند و مانند دوره‌های قبل احساس کردند دشمن بیشتر به آنها نزدیک شده و با حضورشان امیدهای آنها را ناامید کردند و انتظار می‌رود مردم در 12 اسفند نیز حضوری مانند 22 بهمن داشته باشند تا یک ضمانت دیگری در این مقطع برای تداوم انقلاب اسلامی ایجاد شود.

پایان پیام/
 

کد خبر 109522

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha