واکسیناسیون، احتمال بستری شدن افراد مبتلا را ۱۷ برابر کمتر می کند

به گفته قزلباش، براساس مطالعات انجام شده، احتمال بستری در افراد واکسینه شده، ۱۷ برابر کمتر از افرادی است که واکسینه نشدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پیک پنجم، بالعکس پیک چهارم، شاهد شیب ملایم بیماری هستیم و تقریبا به اندازه پیک چهارم، بیمار بستری نداشتیم.

 

پرویز قزلباش با بیان اینکه درحال حاضر ۵۲۰ بیمار بستری در سطح استان داریم و روند کاهشی بیماری هم بطئی و آرام است، اظهار امیدواری کرد: این روند هفته بعد با سرعت بیشتری ادامه یابد .

 

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه طی موج پنجم، بیش از ۲۵۰۰ نفر در سطح استان به صورت بستری موقت درمان شدند تصریح کرد: هم‌اکنون، روند کاهشی در بخش بستری، کند است .

 

رییس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری با اشاره به اخذ حدود ۵۳۰ هزار تست کرونا ادامه داد: علیرغم مشکلاتی که در تامین هزینه و کیت تشخیص کرونا وجود دارد، استان زنجان، همچنان جزء سه استان برتر کشور است .

 

وی اظهار داشت: در بخش سرپایی، از هفته اول شهریور روند نزولی به صورت محسوسی شروع شد که تعداد مراجعات بیماران به مراکز سرپایی ۱۶ ساعته، از ۱۹ هزار در هفته اول شهریور به ۱۴ هزار در هفته چهارم شهریور رسید، که حجم این مراجعات نشان می‌دهد، بستری‌ها با سرعت مناسب، روند کاهشی دارد و قطعا در هفته آتی، شاهد تأثیرگذاری این روند کاهشی در بخش بستری خواهیم بود .

 

به گفته قزلباش علیرغم روند کاهشی بیماری، همچنان گردش ویروس در استان، بسیار بالا است و ممکن است دچار نوساناتی شود، و در این راستا، ضمن مواظبت جدی‌تر، باید از عادی‌انگاری پرهیز شود .

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه در پیک پنجم، بالعکس پیک چهارم، شاهد شیب ملایم بیماری هستیم و تقریبا هیچگاه به اندازه پیک چهارم بیمار بستری نداشتیم ابراز داشت: با تلاش‌های صورت گرفته و کار تیمی شبانه‌روزی در سطح استان با مدیریت استاندار، بیماری به خوبی مدیریت شد، که نتیجه آن کاهش بستری و مرگ‌ومیر بوده است .

 

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان درخصوص واکسیناسیون نیز اظهار داشت: براساس مطالعات انجام شده، احتمال بستری در افراد واکسینه شده، ۱۷ برابر کمتر از افرادی است که واکسینه نشدند.

 

رییس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری با بیان اینکه احتمال مرگ افرادی که واکسینه نشدند ۳۷.۴ است، تاکید کرد: در ۲۱ روز بعد از اینکه فرد اقدام به تزریق دُز اول واکسن می‌کند این عدد، به ۲۳.۵ درصد، و بعد از ۲۱ روز به ۹/۹ درصد می‌رسد و در ۲۱ روز بعد از تزریق دُز دوم، این عدد به ۱.۶ و بعد از ۲۱ روز به ۰.۸ می‌رسد .

 

وی گفت: براساس مطالعات معتبر و موثق، تزریق واکسن در میزان مرگ‌ومیر خیلی موثر است، ولی در شرایط فعلی که هنوز جامعه به میزان قابل قبول واکسینه نشدند، باید همراه با رعایت پروتکل‌ها، ازجمله: بهداشت فردی، استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و  و دوری از تجمعات باشد .

کد خبر 1096393

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha