به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مازندران، «عباس داودی» در دیدار با خانواده شهید هاشمی نژاد از ایشان به عنوان متفکری نام بردند که باید آثار و اندیشه های این استاد ارزشمند برای نسل جدید بیان شود.
مسئول بسیج رسانه شهرستان بهشهر با اشاره به کتاب « مناظره و پیر» آیت الله هاشمی نژاد از آن به عنوان چراغ راه جوانان در زندگی است و پاسخگوی مسائل ایدئولوژیکی آنان است.
«سید حسن هاشمی نژاد» برادرزاده شهید هاشمی نژاد هم در سخنانی با تاکید بر ترویج اندیشه ها و افکار آیت الله هاشمینژاد در جامعه اظهار کرد: این شهید ارزشمند از شهدای ارزشمندی بود که در مناظره کم نظیر بود و در بخش های مختلف سیاسی، علمی و عرفانی دارای ایده و نظر بوده اند.
وی گفت: آیت الله هاشمی نژاد از سال 42 تا 56 دائم در زندان های مختلف بود و به دلیل سخنرانی ها و ایده های انقلابی تحت تعقیب بودند و مشکلات فراوانی را در این راه تحمل کردند اما دست از ایمان و عقیده خود برنداشتند.
برادرزاده شهید هاشمی نژاد افزود: اکنون مهمترین وظیفه ما ادامه راه این شهید و شناساندن خط مشی شهید و مبارزات و عقاید ایشان به نسل جدید جامعه است که در برخی از موارد غفلت شده است و باید تلاش بیشتری انجام شود.
«سیدحسین هاشمی نژاد» برادرزاده دیگر آیت الله هاشمی نژاد هم با بیان اینکه در بحث انتشارات آثار آیت الله هاشمی نژاد در برخی موارد ضعیف عمل شده است؛ خاطر نشان کرد: جامعه امروز تشنه معرفت است و باید مسائل را به درستی برای نسل جدید بازگو کنیم و باید با نشر آثار و ایده های آیت الله هاشمی نژاد در این بخش تلاش شود.
وی تصریح کرد: آیت الله هاشمی نژاد مغز متفکری بود که توسط دشمنان نشانه گرفته شد و در مجموع آیت الله هاشمی نژاد به دنبال کار ایدئولوژیک بود و اینکه چرا نماز می خوانیم و چرا اصلا حجاب باید باشد و این موارد از جمله مسائلی بود که در آثار آیت الله هاشمی نژاد بیان شده و همچنان هم بعد از سالیان سال برای نسل امروز پندآموز و هدایتگر است.
هاشمی نژاد گفت: همانطور که آیت الله هاشمی نژاد به دنبال ترویج ایدئولوژیک در بین جوانان و نسل جدید بود باید در این بخش تلاش و با نشر آثار ایشان در این راستا تلاش شود.
به گزارش شبستان، آیت الله سید عبدالکریم هاشمی نژاد متولد سال ۱۳۱۱ شمسی در شهرستان بهشهر استان مازندران بود که در جوانی در میدان جاذبه علوم اسلامی قرار گرفت و وارد حوزه علمیه آیت الله کوهستانی در ۶ کیلومتری بهشهر شد و در آن جا مشغول تحصیل و پیمودن قلههای رفیع علم و معنویت شد.
سپس، شوق هجرت به قم، جان هاشمی نژاد را مشتعل ساخت. با آمدن به شهر حضرت معصومه علیهاالسلام، بنا بر توصیه استادش با شیخ علی کاشانی آشنا شد.
جوان مهاجر بهشهری هر روز با جدیت مضاعف درخت علمش تنومند میگردید تا این که در درس بزرگانی مجتهد پرور چون امام خمینی(ره) و آیت الله بروجردی شرکت جست. درس خارج اصول فقه حضرت امام و خارج فقه حضرت آیت الله بروجردی دو چشمه زلال بود که کامش را سیراب میکرد.
زندگی آیت الله سید عبدالکریم هاشمی نژاد همواره توأم با مبارزه علیه ظلم و ستم بوده است. در ۱۴ سالگی شهامتش او را وادار به سخن علیه رژیم بیدادگر کرد. او گفت: «روزی خواهد آمد که ما این رژیم را سرنگون خواهیم کرد.»
با پیروزی رزمندگان و شکست حصر آبادان، در آستانه برگزاری سومین انتخابات ریاست جمهوری (مهر ۱۳۶۰) تضعیف روحیه مردم، مأموریت جدید منافقان بود. بدین منظور ترور شخصیت بزرگ هاشمینژاد در دستور کارشان قرار گرفت. دو روز قبل از عملیات یعنی پنجم مهر ماه ۱۳۶۰ طی تماس تلفنی او را تهدید به مرگ کردند و سرانجام در 7 مهرماه 1360 در دفتر حزب جمهوری اسلامی مشهد در عملیات انتحاری به شهادت رسید.
نظر شما